torsdag 19. april 2018

Industriell leilighet

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.

Jeg har bodd mye på hoteller, og har alltid elsket at man kan dra for og stenge verden helt ute. Det er også slik jeg fikk inspirasjon til å henge de på en skinne i taket. Jeg liker hvordan leiligheten forandrer seg på kvelden og trekker for når jeg har gjester eller fest. Leiligheten ligger i sentrum av Oslo. En industriell inspirert leilighet med sofistikert stil Med renoverte varehus som tar verden med storm i byer hvor boligareal er på topp, har en spennende interiørstil trend sementert seg inn i verdens designeksempel: moderne industri.


Med bare et par minutters gange kan man oppleve den pulserende atmosfæren på.

Som det fremgår av bildene i vårt galleri, er leiligheten dominert av industriell stil og typiske farger i denne stilen: hvit, grå og svart. Betong, belagt stål og uendelig tre er blant de perfekte ingrediensene i dette originale interiøret. Men i motsetning til mange andre industrielle interiører, unngår man ikke farger med dekorativt tema i grått og gult som gir en svært sterk personlighet til innredningen.


Elementer som kan inngå i interiøret i en industriell stil i en typisk leilighet , bør fremfor alt være funksjonelle. Du kan sette en sofa, dekket med grov hu myke puffer. Møblene er gammeldags og nye, ser bra ut i fabrikkstilen. Den minimalistiske leiligheten er enkelt innredet, og har en gjennomgående bruk av industrielle materialer.


Vegger, vinduer, dører og møbler er av stål, og med bordflater i glass blir inntrykket stramt, kjølig og minimalistisk. Takket være den personlige tilnærmingen til disse innredningsspesialistene, er denne lille leiligheten blitt omdannet til et meget spesifikt rom. Valg av gulv er viktig i denne stilen. Du kan enten understreke det industrielle ved å velge epoxy- eller gummigulv, eller gjøre som her og varme opp stilen med tyrkiske gulvfliser.


Her er det valgt sandfarge på flisene, som harmonerer godt med både de stramme modulene og den hyggelige spiseplassen. Utsmykningen av denne flotte leiligheten presenterer en moderne industriell stil, med sin store vegg av murstein finér og hans tykk møbler i varme ton. Industri Energi er et fagforbund for ansatte innen olje-, gass- og landindustri.


Fantastisk leilighet i rolige og sjarmerende bydelen Gracia.

Dette stedet er en ekte oase midt i den travle byen, til en sjarmerende terrasse nyte noe. På Prinsesse Kristinas Plass skal det bygges forskjellige leiligheter med unike kvaliteter som er dyrket frem fra et historisk bygg med særpreg. Barcelona leilighet med ett soverom og capaciodad for personer. Ferie leilighet til leie i République–Point-du-Jour – En perle industriell stil.


En komfortabel sovesofa for personer, en lang benk 1. Leter du etter møbler i industriell design til ditt hjem, da har du kommet til rett sted. Hva med en byvilla på 2m², med 3-soverom og takterrasser både mot vest og øst? Eller en leilighet med den kanskje mest spennende planløsningen du har sett?


Turnhallen i Langgata skal nå transformeres til byvillaer fra 1til 2m² og leiligheter fra til 1m². Beskrivelse Moderne, romslig, 3-roms leilighet på kvm. På FINN finner du hele markedet - med leilighet , enebolig, rekkehus, småbruk, tomt og rorbuer til salgs.


Innvendig er leiligheten meget lys og luftig med fin planløsning. Fet soverom innredning i et trendy og. Tre ulike interiørkonsepter gjør at du selv får sette prikken over i-en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg