onsdag 4. april 2018

Hvordan brette servietter til konfirmasjon

Hvordan brette servietter til konfirmasjon

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Hvordan brette servietter til konfirmasjon

Nå er det slutt på den tiden da man måtte bruke strøkne servietter av lin på et festbord. Nå kan du få kjøpt både servietter og duker som til forveksling er lik tøyduker og tøyservietter. Du bør velge et tema og sørge for at du holder fast ved ideen når du skal velge tilbehør. Prøv å få kantene til å passe. Ta hver av hjørnene og brett inn mot midten (motsatt hjørne) 6. Sett opp servietten og den er klar.


Ved å sette mange servietter sammen i en sirkel blir dette fin pynt til bordet. Snu servietten igjen, og brett frem skjortekragen øverst, og ermene nederst. Se hvordan du bretter dette lekre juletreet av din serviett her Se hvordan her. Her kommer flere forslag til bretting av servietter. Eller kanskje du bare bil gjøre stas på hverdagsmiddagen med kreative servietter ? Serviett brukt som bordkortholder på tallerken.


Hvordan brette servietter til konfirmasjon

Her kan du se våre video-oppskrifter på hvordan du bretter enkelt, men som vil imponere. Disse oppskriftene passer like godt til konfirmasjon , dåp, bryllup, 17. Hvilken skal du prøve deg på? Hvordan brette serviett som på.


Disse brukes til å optimalisere brukeropplevelsen din og til å gi deg relevant reklame. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i bruk av informasjonskapsler. Til denne servietfoldning har vi anvendt servietter. Vi anbefaler Duni eller Ihr servietter. Jeg lovet dere oppskriften i løpet av uken og fredag er vel akkurat innafor?


Stort utvalg i ulike farger, med og uten mønster og motiv. Har du lyst til å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen på konfirmasjonsdagen til den håpefulle? Ta så å brett til et trekkspill, tre-fire ganger. Ta så å brett ene kortsiden, slik at du bretter trekkspillet. Hold pekefingeren inn i kanten, der vinkelen er.


Brette skjorte av serviett. Vi har brukt tørkepapir fra Lotus her - det er sterkt nok til å lage figurer av, og designet gjør at de får en fin finish (enda bedre hvis barna farger det!). Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet.


Hvordan brette servietter til konfirmasjon

Kaffeservietter: 25xcm. Lunsjservietter: 33xcm. Middagsservietter:40xcm. Vår mest populære type servietter. Flotte servietter med preget mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg