tirsdag 17. april 2018

Matboks test

Matboks test

Kjøp matboks hos Outnorth. TEST av matbokser med inndeling Den billigste matboksen er best i test ! Matbokser med Disney, Bakugan, Toy Story mm. Røff behandling og grundig testing får fram forskjellene, og de er markante.


Matboks test

Stor test av vinterjakker for barn Det være litt vanskelig å sette på lokket ordentlig for de yngste barna, så du risikerer at restene etter lunsjen ligger godt spredd rundt i ryggsekken etter endt måltid om barnet er i ”gjøre selv”-modus. En matboks skal være i daglig bruk og kunne tåle å vaskes, fraktes, tilgrises og mistes i gulvet, gang på gang. Ofte har barnet helt spesielle preferanser for hvilken matboks de ønsker seg, men det er langt fra sikkert at den er mest praktisk. Frost matboks – pris 590.


Dersom min datter (3) fikk velge helt selv, ville dette vært favoritten. Men hvis hun faktisk hadde fått velge alt selv, så hadde hun spist vitaminbjørner til middag, så det kan være greit å ta en 3-årings meninger med en klype salt. Ta den med i en praktisk, tett matboks. Hos oss finner du alle tenkelige plastbokser og oppbevaringsbokser som du kan bruke til nettopp det eller for å fryse ned bær, mat etc. Vi har også matbokser i soli holdbart glass hvis du heller vil ha det.


Matboks test

De fleste av boksene våre kan brukes i mikro og fryser, og de kan vaskes i maskin. KitchenTime har et bredt utbud av matbokser av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt. Pawel Rostkowski jobber som seniorforsker ved Norsk institutt for luftforsknings avdeling for miljøkjemi, og han testet blant annet en matboks fra IKEA som ikke lenger er i salg.


Testen viste at matboksen inneholdt spor av bisfenol A, langt under den norske grenseverdien. Forskerne er likevel bekymret. Les også: Test av termoser - her er de beste! Spar plass med sammenleggbare bokser.


Ulempen med matbokser i forhold til det gamle matpapiret, er at de tar plass. De tar opp ganske mye rom i sekken eller veska, og de tar mye plass i skapet. For hos veldig mange familier er det ikke kun én matboks i skapet - det er veldig mange. Vår bestselger til skolestart.


Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Hold maten kjølig hele dagen! God matboks for små hender. Plass til to brødskiver uten den lille snack-boksen.


Overrask med en personlig matboks med eget navn, bilde eller tekst som gave! Leter du etter en fin matboks ? Design din egen matboks her med et navn, bilde eller tekst! En original gave til en kollega, til å gratulere noen med en ny jobb eller for en idrettsutøver. Dette vil gjøre hver lunsj en fest! Etter ti timer i fryseren er Frozzypack No.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. I innslaget vises en grønn BLAFRE- matboks som er helt fri for giftstoffer. Vi tar dette veldig seriøst. Alle våre produkter er giftfrie.


Størst utvalg - nettbutikk med hele sortimentet vårt. På utkikk etter en Matkasse? Her sammenligner vi alle matkasser fra alle leverandører i Norge!


Se alle de ulike prisene og hva de kan tilby!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg