tirsdag 24. april 2018

Sveveramme til lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater.


Sveveramme til lerret

Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull. Se kurv Gå til kassen.


Sveveramme med lerret stk. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri.


Sveveramme til lerret

De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Svæverammme til malerlerret i matsort. Passer til lærred med 18mm. Fremhev ditt lerretsbilde i en stilig sveveramme. Leveres med borehull og skruer til montering av lerret.


Dybde indre ramme 35mm, ytre ramme måler 50mm. Treramme til lerret , dybde mm. Legg ditt ferdigmalte Stretched canvas i rammen og fest det med de medfølgende skruene i de forborede hullene. Det blir et lite mellomrom mellom rammen og lerretet på noen millimeter.


Sveveramme til lerret

Blant våre faste kunder kan vi vise til kjente kunstnere som Oddmund Raudberget, Tor-Arne Moen, Frank Brunner og Lars Elling for å nevne noen. Rammen kan males med hobbymaling. Kontakt oss for å høre om vi kan bestille det inn til deg. Lerret i god kvalitet med dyp sveveramme av tre som gir en flott finis. Ditt personlige bilde blir et fantastisk kunstverk til hjemmet når det trykkes på et lerret , og blir spent opp på en kileramme av tre.


Velg akkurat det formatet som passer deg best. Billedrammer kan kjøpes ferdige, men skal du ha dem laget på spesialmål, blir det fort dyrt. Ei sveveramme kan du lage selv og få den akkurat slik du ønsker.


Sveveramme til lerret

Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen. Materialet egner seg til alle typer bilder, men det er fargerike og kontrastfylte bilder som gjør seg aller best på lerret da teksturen i materialet er med på å fremheve alle detaljer.


Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg