mandag 16. april 2018

Lage ampel

Vi har laget tre forskjellige versjoner av planteoppheng du enkelt kan lage selv, se oppskriftene våre under her og prøv selv! Planteoppheng av tråd. Bruk en sterk tråd til å enkelt knyte din egen ampel.


Du kan for eksempel bruke hemp. GRATIS MØNSTER: DIY Lag din egen ampel av makramé.

Flere gratismønstre du kan laste ned hos Stoff og Stil finner du her. Ampel – eller plantehenger – kan du lage på veldig mange forskjellige måter. Både avansert med litt mer krevende knyteteknikker eller helt enkelt med dobbeltknuter. Sjekk ut videoen under for en litt annerledes variant! En ampel oppgraderer stua eller uteplassen i en fei – nå skal planter og blomster henges opp!


Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker. Trykk deg videre til kildene som har DIY-oppskriften. Søte, dekorative jordbærplanter i ampel Jordbærplanter i ampel er ikke bare verdsatt for sine flotte dekorative blomster, men også for at de har en kombinasjon mellom blomster, bær og kart gjennom hele sesongen.

Mange fordeler med ampel. En ampel kan henges opp, og det gir mange fordeler: Hvis det er fare for nattefrost kan en ampel enkelt tas inn om natten. De er større og frodigere enn de vanlige sommerblomstene i. Med hjälp av en ampel kan du hänga upp dina gröna sköna växter i köksfönstret.


Och det bästa av allt – du kan lätt göra en ampel själv. Att göra en egen ampel i makramé är inte så så svårt. Den här har Atilio gjort och på hennes blogg får du hela beskrivningen. Brenn endene, så de ikke frynser.


Samle snorene, så de ligger oppå hverandre - Finn midten og trekk midten av alle snorene igjennom ringen og lag en knute, så det henger like lange snorer ned fra ringen. Kan brukes både innendørs og utendørs. Skulle det vre noen vakre blomster til helgen kanskje.


Makram-ampler er blitt veldig. På den måten skaffer du deg en billig ampel. Hver gang du kaster spiselig mat kaster du penger i søpla. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Blå ampel Du trenger: Ca.

Slik gjør du: Det er svært enkelt å lage veggampler av noen restematerialer. Sommerblomster har en jobb, en mening med livet, og det er å lage frø. Her har vi brukt 1mm.


Så snart de synes de har laget nok frø, så slutter de å lage blomster. Trikset er derfor å knipe av visne blomster før de blir til frø, og slik tvinge planten til å blomstre hele sesongen, forteller hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg