mandag 9. april 2018

Stikkontakt elko

Norges største utvalg av kabler. Se hele utvalget og bestill her! Se vårt utvalg av stikkontakter! Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Stikkontakt elko

Vi fikser stikkontaktene dine. En stikkontakt er ikke bare en stikkontakt. Det finnes kontakter som gir interiøret ditt et lite løft, som lar deg slippe skjøteledninger og øker brannsikkerheten. Lavtbyggende innfelt dobbelt stikkontakt i ELKO Plus design. Med jord og barnevern.


Stikkontakten passer kun i vegg. I alle aktiviteter tilstrebes en høy miljøstandard. ELKO ønsker å oppnå utvikling og produksjon av miljøvennlige produkter. Ett ledd i denne utviklingen er å velge miljøbevisste underleverandører. Det jobbes også for å nå et minimalt ressurs- og materialforbruk.


Stikkontakt elko

Finn inspirasjon, rett produkt eller nærmeste elektriker. Energi - Liv - Muligheter. Har du behov for en ny stikkontakt ? Elektroimportøren har et stort utvalg og de nyeste stikkontaktene innfelt, på vegg, nedfellbar, til bad og mye mer!


Vi har stikkontakter med eller uten jor ulike farger og USB. ELKO har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over år. ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell. Hele denne tiden har ELKO vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO stårr for høy kvalitet og holdbarhet.


Stikkontakt elko

Om du har skjult anlegg så vil en innfelt stikkontakt være et riktig valg. Produkter fra ELKO kan du finne i de aller fleste norske hjem. Vi tilbyr innovative produkter med moderne design.


ELKO er Skandinavias ledende produsent av elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele og nettverksprodukter. Ved ønske om påveggsmontering kan en 40mm ELKO Plus kappe benyttes. Vi har lynrask levering, stort utvalg og god service. Finn stikkontakt elko hvis du ser nå. Dobbel stikkontakt påvegg med jor med barnevern.


Stikkontakt elko

Leveres med bakplate og termoplast kappe. ELKO PLUS DOBBEL STIKKONTAKT INNFELT JORD PH. Elby har god pris på stikkontakt. Elko RS strømbryter 2-pol.


Fast frakt kr 9- eller fri frakt på ordre over. Les tester og omtaler før du kjøper. Bestandig gode priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg