mandag 2. april 2018

Retro skinnstoler

Vi har frisket opp en gammel favoritt. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Alltid lave priser og et stort utvalg! Eller hvorfor ikke match en brun skinnlenestol med den trendy industristilen?


Lærlenestoler har egenskapen til å forflytte oss tilbake i tiden, men er allikevel ypperlige til å blande med en moderne innredning. Trademax har alt fra en retro skinnlenestol med design inspirert av en Barcelonalenestol, til en engelsk skinnlenestol i. Kjøpe ny stol til stuen? Se vårt utvalg av hvilestoler til stuen her!

Jeg selger to retro mørkebrune skinnstoler med krakk. De er kjøpt hos Teak Haugesund. Pinto har en fleksibel rygg som du kan justeres, til den passer dine behov.


Skammelen kan også foldes bort, slik at stolen blir en vanlig lenestol. Komfortable lenestoler, gyngestoler, reclinere og massasjestoler i flott design og god kvalitet. Vi lever i en hektisk tid og det er viktig å slappe av når man har tid til det.


Men en lenestol kan du sitte godt, slenge beina opp i høyden og strekke deg ut i en. Pene lenestoler til billig pris! Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Bohus har et stort utvalg stoler. Behagelige lenestoler, stoler med skammel, reclinere med og uten motor.


Se hele vårt store utvalg her. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Når vi bestiller varer til nettbutikken vår, ser vi først og fremst på kvaliteten. Annonsen har utløpt og er nå arkivert.

Tilbake til annonsen Se flere tilsvarende annonser Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Lagt inn av Agder Renovasjon kl. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet! Retro skinnstoler   To lekre stoler. Vil du beskrive deg selv som en livsnyter med god smak? Da er våre lenestoler helt sikkert noe for deg.


Se det flotte utvalget her. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Hos auksjonshuset Lauritz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg