tirsdag 17. april 2018

Norrøna turbukse herre

Vi har bukser til flere typer anledninger. Velg blant flere ulike merker! Finn din favorittbukse. Fra bryllup til jobb! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Reebok Classic Online. Check Out Our Latest Releases! Dovrefjell Classic bukse - lett og solid bukse til allsidig bruk.


Allsidig bukse for tur og friti med formsydd passform for best mulig komfort. Robust og slitesterk Behagelig passform Forsterket på knær og i setet. Classic bukse er produsert i bomull og polyester, noe som gjør den slitesterk og gir den gode ventilerende egenskaper. Buksene har to dype stikklommer, innvendig lomme for verdisaker, to romslige lårlommer og baklomme. Bukse i 1 Merinoull som passer perfekt til et aktivt friluftsliv.


Norrøna turbukse herre

Perfekt til tur og fritid! Fjellmann Classic bukse - lett og vanntett friluftsbukse til barn. Buksen har ytterstoff i tettvevd microfiber og membran med tapede sømmer. Nettingfòret innvendig isolerer og motvirker kondens.


Formsydde knær for best mulig bevegelsesfrihet. Forhøyet ryggstykke med elastikk. Brede beltehemper og knapper for bukseseler. Friluftsmagasinet AS. Snittet er ikke spesielt smalt og ikke spesielt romslig.


Stikklommer, to lårlommer og baklomme. Ingen av disse har glidelås. Derimot finnes det en skjult lomme med glidelås innenfor. Pris- og produktinformasjon. Frontlukking med kraftig.


Klassisk og velfungerende turbukse til en uslåelig pris. Et kupp av en bukse ! I alt har ni personer vært involvert i testing av buksene, med i alt ca. Undertøyet er produsert i kløfritt merinoull og holder dermed meget godt på kroppsvarmen.


Norrøna turbukse herre

Allsidig bomullsbukse for tur og friti med formsydd passform for best mulig komfort. X-motion Stretch leveres som unisexmodell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg