tirsdag 10. april 2018

Servietter konfirmasjon

Alt til restauranten - webbshop! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Finn konfirmasjonsdekoren som passer din konfirmant i vårt store utvalg av ballonger, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, bordpynt, kakepynt, servietter og annet av dekor til konfirmasjon. Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten.


Servietter til alle typer fester og anledninger!

Se vårt store utvalg! Velg mellom flere farger, mønstre og motiv! Vår mest populære type servietter. Flotte grønne middag servietter som er blass i fargen med preget mønster.


Elegance serviettene er fra Ambiente. Både lys og servietter til konfirmasjon finner du hos oss, og de er tilbehørsprodukter av hverandre. Det vil si at når du legger en serviett i en bestemt farge i handlekurven, vil du få opp forslag til lys i samme farge, og omvendt. En vakkert brettet serviett legger et dryss av visuell stil til ethvert festbord.


Se hvilken stil som passer deg.

Nå er det slutt på den tiden da man måtte bruke strøkne servietter av lin på et festbord. Nå kan du få kjøpt både servietter og duker som til forveksling er lik tøyduker og tøyservietter. Du bør velge et tema og sørge for at du holder fast ved ideen når du skal velge tilbehør. Eksklusive personlige servietter med eget trykk, tekst og motiv.


Personalisering Festlige anledninger Jul Bryllup Dåp og baby shower. Fine servietter som passer godt til konfirmasjon , bryllup, bursdag og fest. Våre servietter er 3-lags kvalitets servietter. Vi har flere ulike motiver du kan velge mellom.


Lunch servietter , Kaffeservietter og Lomme servietter. Vi har servietter til tema-bursdag, til barnebursdag. Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon.


For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker.


En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet. Bruk av blomster gir et frodig og feststemt bord som ikke behøver mye annen pynt.


Lag en bordplan for å avklare hvor mye blomster du trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg