mandag 23. april 2018

Hengekøye tur

Hengekøye tur

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Komfortabel og praktisk. Perfekt for avslapping.


En sittebenk med oppbevaring utendørs gir deg muligheten for å lagre hageputene trygt. Hva er vel bedre enn to fluer i en smekk? Vedlikeholdsfrie og vanntette putekasser.


Neste gang du skal på tur under tregrensen - hvorfor ikke droppe teltet og heller pakke med en liten hengekøye og en lett tarp? Noen modeller blir også levert med tarp som beskyttelse mot regn og vind. Fordelene med å sove i hengekøye er mange. Pass på at du strekker hengekøya nok ut, så du ikke ender opp med å ligge i bananform.


EN HUND ETTER HENGEKØYER : Ta med hunden din på på tur med hengekøye. På den måten vil du få mulighet til. Sjekk vårt store utvalg av hengekøyer på INTERSPORT. Her er tips til overnatting utendørs i hengekøye ! Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og det begynner å bli både varmere, enklere og mer behagelig å overnatte ute i naturen.


Monter hengekøya med alle deler hjemme før du drar på tur første gang. Sjekk hvilke avstander mellom trærne som passer din køye og skriv det på hengekøyeposen. Ved risiko for sterk vind fra en retning, f. For å begrense vekten og pakkstørrelsen på hengekøya , brukte han kun et stykke stoff og festet det i stolper eller trær med en knute i to ender, men det ga ikke liggekomforten han ønsket seg. Henge opp hengekøya i masta på seilbåttur.


Hengekøye tur

August-– Billig: En hengekøye koster ikke så mye, og en kan få en god hengekøye med oppheng, for under 5kr. Hva slags hengekøye bruker jeg? Det finnes mange flotte hengekøyer på markedet. Dropp teltet og pakk med deg en liten og lett hengekøye , og kanskje en tarp?


Du sparer vekt og pakkvolum, og det er enkelt å finne gode plasser å henge opp hengekøyen. Du må også huske å bruke et godt liggeunderlag og en god sovepose! Hengekøye - enkelt alternativ til teltet! Hos oss finner du hengekøyer i mange farger og varianter.


Hengekøye tur

Her kan du enkelt ta deg en fin tur med hengekøye på Fløyen, flott utsikt utover Bergen sentrum får du også. Når du kommer deg opp fra bakken sover d. Våre tips til alle hengekøye -eiere – Vi garanterer en god natt søvn! Ticket to the Moon hengekøye – Dobbel hengekøye – Ut på tur. Uten god isolasjon i ryggen er det lett å fryse, selv med en bra sovepose. Vi har noen av markedets mest etterspurte hengekøyer på lager, i flere ulike størrelser og fargekombinasjoner.


Hva med den stilige bestselgeren fra Ticket To The Moon? Eller en stor håndlaget meksikansk Mayahengekøye? Noen hadde meldt seg på med venner, andre kom alene. Noen var veldig dreven på tur , andre ønsket å bli det.


Det var kun et par stykker som hadde sovet ute i hengekøye før. Akkurat derfor har vi nette hengekøyer for utendørsbruk som kan foldes sammen og stappes i jakkelommen. De tar ikke større plass enn en bok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg