fredag 27. april 2018

Froste glass med kulturmelk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Frostet vindu med kulturmelk. Jeg tror resultatet blir penest dersom man kjøper frostet kontaktpapir beregnet på glass. Man kan faktisk froste vindu med kulturmelk ! Vi har kefir på glassdørene på kjøkkenet og skjenken i kjellerstua. Du kan nemlig male vinduene med surmelk eller kefir, og oppnå en effekt som til forveksling ser ut som frostet glass. Det beste trikset jeg har hørt om, er kulturmelk.


Du påfører kulturmelken med rulle, og lar det stå så lenge du vil.

Dette trenger du: Kulturmelk Malingsrulle eller svamp Beholder til melken Evt. Slipp heller lyset inn med elegante frostede. Den aller dyreste løsningen, å bytte ut. Lei av at naboene ser inn? Da kan du male vinduene med kulturmelk.


Når melken har tørket ser nemlig glasset frostet ut. Det lukter ingenting, det varer lenge og det er billig. Vask av med varmt vann og såpe når du er lei. Byttet til frostet glass , og er meget fornøyd med det. Mal vinduet med kulturmelk hvis du vil unngå at naboene ser inn.


Baderomsvindu , entrédør eller dusjglass ? Dersom du ikke ønsker folie på glasset , kan du også bestille ferdig frostet glass hos din lokale. IKEA - BERGSBO, Dør med hengsler, frostet glass , hvit, års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.


Døren kan monteres med åpningen mot venstre eller høyre.

Det du kan gjøre er å sandblåse. Tape igjen skikkelig nøye rundt hele glasset gjerne med to til tre lag med tape og så sandblåser du med fin saand og lite trykk. Sandblåst glass er kjipt med tanke på flekker og unger med skitne fingre siden den ru overflaten er vanskelig å gjøre ren, men det er ellers en fin metode. Finnes også som frostet glass , speil, krakkelert. I tillegg må vinduet byttes ut igjen når behovet for innsynsbeskyttelse ikke.


Solskjermings glass dedikert til yttervindu. Ansette noen til å sandblåse frostet glass , derimot, kan bli dyrt. Transparent vindusfolie gir deg frostet vindu på en rimelig og enkel måte og. I dette innlegget tenkte jeg at vi skulle gå igjennom hvordan man. Jeg lette på nettet og fant masse kjerringråd om hvordan en kan froste glass.


Etter mye om og men dro vi innom Clas Ohlson og fant en spray. Vi tok med sprayen hjem, og klarte knapt å vente, så vi satte i gang med å lese bruksanvisningen, og satte i gang. Spraymaling, for å hindre innsyn eller til dekorasjon. Gir en matt, frostet overflate.


Advarselsinformasjon for kjemiske produkter: Gjentatt eksponering kan gi tørr eller sprukken hud. Damp kan forårsake døsighet og svimmelhet. De gamle mattes like godt med kulturmelk ! Med en liten malerull smøres melken jevnt og fint utover det rene vinduet. Blonden kan festes til vinduet enten inne i rammen, eller utenfor rammen. Hei, jeg så engang i et interiørmagasin på et kjøkken en løsning der de mellom under- og overskap benyttet frostet glass på veggen istedet for fliser.


Er det noen her som vet hvem som leve. Fikk lyst å prøve med på en frostet lykt eller to! Har frosta plexien i mitt Thermaltake Armor kabinett og det ble nice ! Har lett etter det man froster glass med. Hei Tommy Takk for at du tok kontakt med oss.


Det er herdet glass og vil eksplodere momentant om man prøver. Vi er en privatei dansk virksomhet med salg i land. Overordnet med et sterkt verdisett i forretningskonsept og menneskesyn, da vi prøver å tenke på den enkelte.


Laminert glass kan leveres med ulike typer folier, print, vanceva folie. SmartGlass skrus raskt og enkelt av og på ved hjelp av bryter eller sensor. Leveres i to hovedvarianter: SmartFilm til eksisterende glass og SmartGlass - glassruter med ferdig integrert SmartFilm.


Ingen bevegelige deler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg