onsdag 11. april 2018

Lydopptaker app

Alt innen musikkstudio utstyr. Butikk og serviceverkste med mange års erfaring både med elektronikk og instrumenter. Gjør en kupp på musikkutstyr. Her finner du gode tilbud!


Se de nyeste produktene. Lurer du på noe om musikk? Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Du kan bruke den til å redigere dine lagrede opptak.


Vår lydopptaker gir høy kvalitet opptak uten grenser av tid (kun begrenset av minnestørrelse). Etter at du har fullført opptaket kan du gå inn på listen for å få flere funksjoner. Det er enkelt å sjekke filen eller åpne utdatamappen for å finne lydfilen på PC-en.


En skikkelig lydopptaker Audacity er en lydopptaker til Windows som kan oppta i mange spor, redigere og mikse lyden samt lagre den i mange ulike formater. Digital videoklipping På dette digitale klippebordet kan du redigere videofilmer, bruke filter og effekter og lagre filmene med akkurat den komprimeringen du har behov. Taleopptak er en app for opptak av forelesninger, samtaler og andre lyder (tidligere kalt Lydinnspilling).


Trykk på den store Spill inn-knappen, og legg til markører (3) for å identifisere viktige øyeblikk etter hvert som spiller inn eller spiller av (2). Velg en måte å dele på, som for eksempel via Meldinger eller en sosiale medier- app. Eller arkiver opptaket ditt på en annen plassering, som iCloud Drive eller Mail. Slik sletter du et taleopptak Trykk eller klikk for å velge det opptaket du vil slette. Lydinnspilling er en app du kan bruke til å spille inn lyd på opptil tre timer per innspillingsfil.


Det finnes også et skrivebordsprogram kalt Lydinnspilling, men denne artikkelen handler om Lydinnspilling-appen. Sony lydopptaker ICD- UX560B (sort) - Sony UX5er en digital lydopptaker med GB innebygd minne, høy-sensitiv S-mikrofon, direkte USB-tilkobling og innebygd lagrings-og innspillningsfil for enkle søk. Du trenger ikke nødvendigvis filme heller. Evernote er for øvrig et supert verktøy til akkurat dette. Lydopptak gjør kanskje samme nytten i mange fag.


Du kan ikke ta en stemmeopptaker på hånden hele tiden, for du vet ikke når du trenger det. Og så er en Android lydopptaker app viktig for deg. Esonic MQ-- Skjult lydopptaker i penn med dager batterilevetid. Dette er skjult lydopptaker i penn med et internt minne på 8GB.


Du kan spille inn opptil 2timer til 8GB minne. I denne artikkelen har vi tatt med applikasjoner for Android. Applikasjonene anbefales på grunnlag av egne erfaringer.


Som dere sikkert vet finnes det uendelig av apps for Androi og her har vi bare tatt med (!) av dem! Kvalitetene du kan velge mellom er Goo Better og Best. Sistnevnte bruker altså størst plass. I de senere år er lydopptakere blitt både små og billige, og produsentene hevder at de likevel fungerer bra nok til profesjonell bruk.


Til å sjekke et snitt av. Cool Record Edit Pro er en program lydopptak gratis m Ake høy kvalitet lydopptak fra en hvilken som helst ekstern kilde. Skjult videokamera og mikrofon i en digital nattbordsklokke!


Med en app på mobiltelefonen din kan du alltid se hva som skjer foran klokken. Du får med deg lyden og du kan ta opp det som skjer med et tastetrykk. Den kan se opptil 5m i mørket og kommer med bevegelsessensor (dvs. den tar opp alt som skjer når noen beveger seg foran klokken).


Lydopptaker app

Det er ikke sikkert at telefonen din har en lydopptaker forhåndsinstallert, men dette finner du i tilfelle i app -butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg