fredag 20. april 2018

Runde stearinlys

Alt til cafe, hotell og restaurant. Kvalitet, god pris og rask levering! Hva skjuler seg bak trenden? Her slår du to fluer i én smekk: både dekor og stemning. Kulene gir en kjempefin effekt når de har brent litt ned.


Runde stearinlys

Finn dine favoritter! Vores billige kuglelys giver dig mulighed for at være kreativ og lave fine anretninger med lyset som midtpunkt, så du kan kombinere de runde stearinlys og dekoration - for derigennem at skabe en både hyggelig og festlig stemning. Vi har dem i metallic, med lak og i almindelige mat farver. En lav stage et kuglelys i, og så er der hygge. De runde lys har mange anvendelsesmuligheder.


Det giver en flot effekt. Du kan sagtens mikse matchende farver eller kontrastfarver med hinanden. Se våre stearinlys , lysholdere og lykter. Lys opp interiøret og gi hjemmet ditt behagelige dufter med våre duftlys.


Se det brede utvalget på ikea. Skap en hyggelig og varm stemning med levende lys og koselige servietter. Tenn kubbelys, duftlys eller kronelys for en varm og dempet stemning.


Alle medlemmer får 3. Svanemerkede stearinlys. Et stearinlys må eksempelvis består av minst fornybar råvare og avgi en svært begrenset mengde sotpartikler. Hvert år sælger vi ca. Næsten alt bliver solgt til kilopris. Vi opkøber overskudsproduktioner, udstillingspaller, lykkepaller og udvalgte varer.


Runde stearinlys muggsopp kommer i ulike størrelser og er vanligvis laget av to halvdeler som er klemt sammen. Den nøyaktige metoden som brukes til å lukke en rund form avhenger av type. Ibsen Design - Glass Høst og Glass Lampearbeid verksted. Levende lys bruges tit på bordet som en del af stearinlys dekorationen og hos os kan man vælge lys i mange flotte farver, hvor vi selvfølgelig har servietter og duge i samme farver.


Les om oss i boka til Elsa Sprossa Rønnevik. Sætter du mange kuglelys i forskellige størrelser sammen i en lige række f. En flott bok med masse gode rå informasjon, inspirasjon og flotte bilder. Tablecovering spesialister, vi tilbyr-humør styrke alternativer for alle behov, budsjett og visjon.


For å se en liten smak av. Samlingen Duni kombinerer slipcovers og tête-à-têtes placemats. Skab hygge med stearinlys og lysestager fra IKEA. Vi har alt fra duftlys til almindelige stearinlys og lysestager. Tænd for den gode stemning!


I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger. Ejstrup Lys tilbyder kun det bedste indenfor kvalitets stearinlys , stilrent brugskunst, og tidsløst interiør til din bolig.


Runde stearinlys

Med over års erfaring indenfor støbning af lys, har gjort Ejstrup Lys stearinlys til et varemærke, der forbindes med høj kvalitet og lang brændetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg