torsdag 26. april 2018

R21 arkitekter

Sted: Nordstran Oslo Størrelse: ca. Stine Andreassen Sydhagen office manager p. Die Stimmung, die von der Baukunst ausgeht, kommt dem Effekt der Musik nahe. Johann Wolfgang von Goethe. Architektur ist unsere Leidenschaft.


Unser Büro sieht jedes.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger. Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system. Legg inn anbud gratis hos oss! Page Transparency See More.


Images by Åke Eson Lindman. A liste regional modernist, low office building at Frogner, Oslo is re-purposed into a residential. Rarkitekter har fire kandidater til årets Oslo bys arkitekturpris!


Honnør til kommunen for å hedre ny, god arkitektur.

Her er mange gode forbilder og positive tilskudd til byen og dens utvikling! Det er ikke registrert et nettsted for selskapet. Vi visste hva vi ønsket, men vi ante ikke hvordan vi skulle få det til. Kveldssolen var sterkt etterlengtet, og arkitekt Thomas Thorsnes foreslo en ny overbygd terrasse i nybygget som han rett og slett vendte mot kveldsolen. RArkitekter introduserte oss for løsninger vi ikke hadde kommet frem til selv.


Sammenlign Overvåk Finn lignende. Rhar mange spennende prosjekter og søker engasjert og dyktig arkitekt med høy faglig integritet. Hos Rfår du prosjektlederansvar og følger prosjektene tett fra start til slutt. The project adapts the.


Du vil være med å utvikle vår faglige kompetanse og bidra aktivt til at våre prosjekter alltid overgår forventningene. En tidløs arkitektur er ivaretatt med fokus på varige materialer og rene linjer. Studio Kvänum Oslo AS er Scandinavias største high-end leverandør av kjøkken, garderober og bad til eksklusive boligprosjekter. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL.


Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. Vi ser at det er et stort be­hov og ønske om arkitekt ­bistand i dette segmentet. Sted arkitektur øyner også muligheter for sam­arbeid med andre kontorer for større prosjekter.


Pent, pragmatisk og i henhold til planen. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og.

Det blir en ny fargepalett, og mye av fasaden som nå er rå betong skal også få farge. Dette kommer til å bli fint! En av blokkene står nå ferdig, og stråler i sin nye grønnfarge.


Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg