tirsdag 10. april 2018

Betonglook vegg

Betonglook vegg

Dette gir spennende muligheter også på baderom, benkeplate, spisebord og sittebenker. Flaten som skal males må være fri for løse partikler og sugende underlag primes med fasadeprimer. Ved bruk på bad skal det være fullverdig membran bak. Heydi BetongLook blandes med vann og gir en overflate som ser ut som støpt betong. Slik får du slette vegger med betonglook.


Betonglook vegg

Noen ganger kan oppussing virke så tidkrevende at den stadig utsettes. Ofte dreier det seg om rom med gammel tapet eller glassfiberstrie som er umulig å fjerne, eller ujevne underlag som roper etter fornyelse. Noen bruker malingen på en kontrastvegg, noen maler alle fire vegger i én farge, mens andre kombinerer en mørk og en lys farge.


Vi bygger nytt hus og har nå kommet så langt at det er (nesten) plateferdig. Jeg har startet å tenke på farger og type materialer inne. Alle veggene (untatt våtrom) har fått gips.


Jeg ønsker veldig gjerne å ha en vegg på kjøkkenet i betong look , men vet ikke hvordan jeg skal få til dette, da veggen er i gips. Så hva gjør man om man bor i et hus hvor alle vegger er nye, pent malte og ikke det minste rå og røffe? Mal betonglook Heldigvis finnes det løsninger som verken krever at du flytter eller må rive veggen.


Ifølge Informasjonskontoret for farge og interiør kan du nemlig nå male deg til betong-look på veggen. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Betongmaling Heydi betonglook 2kg granitt 42- per spa Kjøp. Mål opp hele bredden på neste vegg , og tilpass platen så du er sikker på at den passer i bredden. Vi anbefaler at platene er minst halvparten av størrelsen for å unngå skjevheter.


Betonglook vegg

Da kan du sette sammen platene på forhånd før du fester hjørnet til veggen. Det kan benyttes på overflater på baderom for å skape betonglook og fugefrie vegger. Finisher som betonglook , stucco og mange andre varianter av dekorative og slitesterke overflater.


Følg oss på instagram for å se hvilke andre kreative prosjekter vi har hatt med betongpuss. Dekorpuss kan brukes til overflatebehandling til alt fra vegger i huset, på baderommet eller rundt peiser for å gi en unik finish. Laminat kjøkkenbenk før påføring mikrosement betonglook.


Kjøkkenbenk mikrosement betonglook. Vanntett mikrosement for badegolv og vegger , kjøkken benker, golv og vegger. Kul betonglook for alle rom. Peis, ildste piper og branntavler.


Det finnes et stort utvalg av farger, strukturer og mange varianter fra betonglook til metal typer, stucco finisher osv. Noen bor med naturlig betong, andre med tapet som ser ut som betong eller maler i betongfarge. Mikrosement fargekart på vegg showrom. En løsning som har blitt mer og mer aktuell er en naturtro betongsparkel som kan legges på de fleste underlag: Beton Cire.


Forside Tapet, farge og maling Hey`di betonglook erfaringer ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Tapeter og steinimitasjoner har dekorert flere vegger en stund nå. Men nå kan du male også veggen får å få den industrielle stilen.


Kalkmaling, som består av kalk og naturlige fargepigmeneter, finnes i mange fargenyanser. Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar tror stilen kommer til å holde seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg