tirsdag 24. april 2018

Ventilator nedfelt i benk

Ventilatorer i alle utførelser og prisklasser! Også for storkjøkken. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart!


En ventilator som er integrert i benken er både effektivt, plassbesparende og moderne. Om du liker et moderne og strømlinjeformet design er en ventilator som er integrert i benken perfekt for deg.

I tillegg til ventilatorer som er integrert i benken , finnes det også platetopper med. Jakter på ventilator som er nedfelt i benkeplata, for å slippe å ha noe over kokeøya. Har istedenfor funnet disse her, men priser er ikke like lett og finne? Noen som aner hva slike ligger på i pris? Trenger du ny ventilator ? Vi har et stort utvalg av kjøkkenvifte i alle prisklasser.


Finn din ventilator her! FABULA benkeventilator, kjøkkenavtrekk nedfelt i benken gir plass til flere overskap dersom kokesonen er plassert mot veggen.

Nedfelt i en kokeøy vil kjøkkenet fremstå som åpent og stilrent. Ingenting hindrer utsikten. LED-lysstoffrør gir godt arbeidslys over platetoppen. En benkeventilator (eller benkventilator som den også kalles) er en ventilator som suger fra benken , siden den en er bygget inn i kokesonen eller komfyren. Det er en alternativ og ikke minst elegant måte å føre røyk, lukt og fett bort fra stekepanner og kjøkkenet generelt på.


Men min umiddelbare tanke er vel litt skeptisk. Hvor effektiv er disse i forhold til overhengende ventilator ? Syns vår fritthengende vifte suger relativt dårlig. Les mer om hvordan du velger en ventilator med riktig kapasitet. Noe du også skal ta stilling til er støynivået til kjøkkenviften. I dag kan man få flere modeller som kjører under dB.


Dette er kanskje løsningen for deg hvis du vil ha en lydsvak kjøkkenvifte. I vårt sortiment har vi en rekke stillegående modeller. BORA benkeventilator er en revolusjonerende avtrekksvifte som trekker dampen ne direkte fra koketoppen. Prisvinnende design, stillegående og effektiv.


Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Stillegående og effektiv Thermex ventilator nedfelt i benk.

Mange ønsker nå at ventilatoren ikke skal være så veldig synlig, og vi har sett flere løsninger hvor denne er nedfelt i taket eller benken ved. BORA Professionals ventilatorslisse PL540E er laget i rustfritt stål med et hjul. Det viktigste for hvilken ventilator du bør velge, er hvor god den er til å fange matos, fange fett og fjerne lukt, hvor mye den støyer og hvor god belysning den gir. I tillegg kan det være greit å tenke på følgende: Resirkulasjon-modeller: Hvor ofte skal kullfiltrene skiftes?


Siemens bordventilasjonsenheter er det ideelle alternativet til den klassiske ventilatoren fordi de praktisk talt er usynlige når de ikke brukes. Denne høyteknologiske ventilatoren er skjult i benkeplaten bak platetoppen, og kommer bare frem når du ønsker det – bruk touchControl for å kjøre bordventilasjonsenheten opp og for slå den på. Benkmontert ventilator Sørg for at luften er ren og plass over på kjøkkenbenken med vår benkmonterte ventilator. Bortgjemt til du trenger den, stille når den er aktiv, og enkel å håndtere. Siemens nye prisvinnende ventilator gjør matlagingen mer sosial.


Matlagingen kan dermed tilrettelegges som en sosial aktivitet hvor familie og venner enkelt kan samles – uten forstyrrelse fra en overhengende ventilator. Fokuser på det som virkelig spiller en rolle på kjøkkenet, nemlig å lage god mat. Med Hob2Hood slår koketoppen din på ventilatoren og justerer avtrekkshastigheten basert på matlagingen din. Så du kan koke, brasere eller steke uten å røre ventilatoren eller tenke på avtrekk. Nå tilpasser ventilatoren din seg til smaken din.


Du kan velge mellom mange ulike bakgrunnslysfarger – og få en ventilator som matcher dine preferanser. Fargeutvalget kan utvides via Home Connect-appen. Witt er nå på banen med et nytt, spennende og innovativt sortiment av ventilatorer. Det er så mange forskjellige varianter å velge mellom.


Du må ta stilling til om du vil ha en takintegrert ventilator , en fritthengende ventilator , en vegghengt ventilator , en benkventilator eller andre varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg