onsdag 27. september 2017

Jotun brunsvart interiør

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! En mørk brun, nesten sort tone. Oppleves nærmest sort, men med en lunere undertone.


Ved å sette sammen fargene på forskjellige måter, kan du tydeliggjøre den stilen som passer ditt hus best. Et vellykket fargevalg fremhever vakker arkitektur og flott detaljer. Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør , farger og design. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Mørke vegger: Jotun 7Brunsvart. Vi takker Berit, Hytteliv og Siv Brenne for et godt samarbeid og et fantastisk prosjekt. Vi er stolte av både farger, interiører og. Kontraster i form av matt mot blankt kan heve et interiør til nye høyder.


Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Hver og én av fargene har tydelig karakter og sin egen personlighet, og de skaper helt unike atmosfærer. De nye fargene er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et utall harmoniske kombinasjonsmuligheter, for et vakkert og personlig interiør.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.


Vinduskarmer og vindu vil være hvite. Ser for meg at interiør forøvrig vil gå i mørk brunt, grått, brunsvart. Interiør og oppussing.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish!


Vær oppperksom på at det for ulike produksjonsnummer av dette produktet kan forekomme fargeforskjeller. Det anbefales å gjøre prøveoppstrøk før malerarbeidet igangsettes. Holder på å renovere og pusse opp hytte, og trenger råd til fargevalg på dør og interiør. Stua er beiset i fargen Setergrå, med hvite karmer og tak. Gulvet er gråbrun laminat.


Stor peis i stuen med hvit mur, og kjøkkenet er malt i den fargen som var der fra gammelt, men husker ikke navnet. Den er ganike lysblå, men ikke babyblå. I andre rekke befinner vi oss i en kjøligere del av skalaen.


Kjølige, gråblå toner er spesielt vakkert til moderne arkitektur, i kombinasjon med stein, betong og metall. Den nye, elegante rødtonen gir en unik signatur. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm.


I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg