torsdag 21. september 2017

Lommeur sølv

Flotte sølv lommeur til menn. Modeller i lær og stål. Kjøp en gullfarget klokke her. Klassisk og tidløst design. Finn laveste nettpris her.

Til bunaden er lommeuret et selvsagt tilbehør, men lommeuret har også mange brukere som av ulike årsaker ikke kan bruke armbåndsur. Et lommeur med et pent kjede pynter opp enhver klesdrakt. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Mekanisk sølv - lommeur fra Inex.


Lenke medfølger ikke. Lommeuret er vakkert dekorert på lokket. Men vi har flere flotte sølvlenker som passer godt til.

Det skal liggja i vestelomma, med kjede festa i eit av knapphola i vesten. Dette uret er i 9sølv. Me har også tilsvarande ur i krom. Det vil sei at uret må trekkjast opp, og rettast manuelt.


Produsert av: Voss Ur og Design AS. Vis vare Handlekurv Ønskeliste Legg til sammenligning. Eit nydeleg, klassisk lommeur i sølv med glatt, blenkjande overflate. Eit luksuriøst tilbehøyr til herrebunaden. Kvit urskive med romartal og eige sekundvisar.


Høgkvalitets urverk med opptrekk frå sveitsiske Aerowatch. Det er års garanti på sølvklokka. Tips: Kan graverast på innsida. Uret vert levert i 9sølv og krom. Passer godt som lommeur til bunad.


Festina lommeur i sølv. H Bonett lommeur Sølv.

Ofte går lommeur i arv videre og det er en utrolig fin ting å ha uansett om du bruker det til en vanlig fest eller de større. Eksklusivt, mekanisk herreur i sølv. Dobbeltkapslet lommeur i 18kt gull mekanisk verk (opptrekk) med nydelig mønster, nostalgisk skive - 18ct Gol mechanical movement. Et vakkert lommeur fra Tissot med mekanisk urverk og gjennomsiktig front og baklokk. Staselege lommeur med høgkvalitets, sveitsisk urverk samt tilhøyrande klokkekjeder.


Ei flott og minerik gåve til den som har alt. Riktig oppbevaring av bunadsølvet er viktig, du finner mange flotte oppbevaringsskrin til bunadsølvet i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg