fredag 8. september 2017

Ampel makrame

Ampel makrame

GRATIS MØNSTER: DIY Lag din egen ampel av makramé. Flere gratismønstre du kan laste ned hos Stoff og Stil finner du her. En ampel oppgraderer stua eller uteplassen i en fei – nå skal planter og blomster henges opp! Dette trenger du for å knyte en ampel : En snor du vil knyte med!


Ampel makrame

I papiravdelingen har vi slaktertråd i forskjellige tykkelser og farger, her har vi valgt den tynne varianten av gul. Et clipboard til å holde trådene på plass, eller en venn som kan hjelpe deg å holde snora. Settet inneholder alt som trengs og inkluderer veiledning med illustrert forklaring av knutene. Ampler har vært populært en stund og her kommer et tips til deg som vil ha noen nye idéer og variasjoner. Ved å bruke våre trebrett kan du lage hengende hyller til små blomster og annen pynt.


Knyt vanlige knuter eller gjør dem litt finere med makraméknuter. I filmen under viser vi hvordan du lager en ampel med brett i to etasjer. Ampel i makramé laget av hvit polyestersnor.


Til bruk innendørs eller utendørs. Makrame plante-henger. Utnytt plassen innendørs og skap høyde ved å henge opp planter i taket. Häng upp dina växter på ett personligt sätt, att göra sin egen ampel är superlätt.


Därför kommer här är en enkel DIY-guide till dig som vill knyta din en egen ampel med den populära tekniken. Att göra en egen ampel i makramé är inte så så svårt. Den här har Atilio gjort och på hennes blogg får du hela beskrivningen. Bloggerin Souhela Ouarab zeigt. Trenden med ampler holder seg og det er ikke bare potter som kan brukes.


Hvorfor ikke lage en praktisk ampel med brett? I vår film viser vi hvordan du knyter en brettampel med makraméknuter. Knyteknikken kan du bruke på andre typer oppheng også.


Ampler i makramé Ampler i ulike utførelser har vi jo sett en stund nå, og her kommer litt mer inspirasjon. Vi har nå makramégarn i hele farger i alt. Moderne makrame er en videreføring av ga mle kjente arabiske teknikker, som sjøfareren så tok med seg ut i verden. Man bruker snorer i ulykke tykkelser og farger for å lage bruks eller pynte gjenstander ved hjelp av knuter.


Ampel makrame

Min infallsvinkel er en moderne tilnærming som nå blomstrer spesielt i USA og Australia. Kreativa planteringar med innovativa lösningar! Mycket smart ampel i 1 återvunnen svart kraftig plast med UV-skydd.


Något av det trendigaste man kan ha i sitt hem just nu är en ampel ! Snyggast och dessutom roligast är att göra den själv, varför inte som makramé! Häng dina växter från taket eller låt dem komma upp en bit från golvet. Snygga amplar och piedestaler är hett just nu och får växterna att integreras i. Den färdiga längden blev ca meter (från ögla till nederst på tofsen).


Men när man sätter i krukan så vidgas arbetet och då blir ampeln lite kortare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg