tirsdag 5. september 2017

Betongbord ute

Mange ønsker seg et stort og kraftig betongbord på terrassen. Betongmøbler er massive, robuste og harmonerer godt med et naturlig hagemiljø. Noen vil kombinere betongmøbler med nettere stoler for et lettere uttrykk. Et massivt betongbord med elegante aluminiumsstoler til, er en flott kombinasjon.


Frokost, lunsj, middag og kveldsmat, alle måltider kan, og bør, nytes ute. Men hva vil du servere maten på?

Er det et kraftig, tøft betongbord du aller helst ønsker deg? Eller skal familie og gjester samle seg rundt et elegant spisebord i aluminium? Uansett hva slags stil du har, har vi et spisebord som passer inn på din uteplass. Heilstøypte betongbord , som dei me lagar for han finst det svært få av.


Dette skuldast at det krevjast stor nøyaktighet når formane lagast og det trengst mykje kunnskap for å få. Me utviklar oss heile tida for å nå ut til ei breiare målgruppe. Såpen gir beskyttelse mot nedfall av ulike slag. Om vinteren må betongbordene oppbevares under tak.


Det må ikke ligge snø og is på bordplaten.

Bordet skal ALDRI dekkes med presenning. Kan du bruke treplate, kan du også bruke betongplate. Lag deg en benkeplate, bordplate eller sitteplate på en benk for den del. Du får en uslitelig overflate som tåler å stå ute eller inne, og vedlikeholdet er enkelt. Omtrent som på en treplate.


Det er bare å gi det en omgang olje når overflaten blir tørr eller flekkete. Vanlige tørrende gulvoljer er like godt egnet for harde materialer som skifer, granitt og betong som parketten eller kjøkkenbenken. Betong er hovedmateriale i det arkitekttegnede huset.


Men privatliv på toalettet ken du se langt etter. Betong - fordeler og ulemper Betong trenger ikke. Er det noe vi kan impregnere betongen med så den får en litt glattere overflate ? Første lag med mikrosement. Har du spørsmål om hvordan du kan gjøre det selv?


Ytan på betongbord ute är slipade, polerade och bearbetade i flera steg det gör att ytan är mycket tåligare än obehandla rå betong allt för att den ska hålla i många år. Och det är bra att vet att inget betongbord ute är det andra likt. Finner du ikke bordet du leter etter?


Betongbord Lag ditt eget terrassebord i betong. Du kan faktisk støpe et selv! Det uperfekte er blitt det perfekte.

Ingen er 1 like, kvart bord er unikt. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Fri frakt till butik. Pene bord til billig pris!


Hos furniturebox finner du garantert et bord for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg