onsdag 27. september 2017

Sengetepper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Kjøp sengetepper hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hvis du har flere, kan du bytte dem ut etter sesong, og for eksempel bruke et tykt, vattert teppe om vinteren og en lettere variant om sommeren. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet.


Sengetepper

Du kan raskt forandre følelsen i rommet ved å bytte ut det gamle sengeteppet med et nytt teppe i en annen farge eller materiale. Nedenfor finner du vårt store utvalg sengetepper i ulike farger, stoffer og mønstre. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt.


Forny soverommet med et sengeteppe i favoritt fargen din og finne puter som passer til. Kommer med et nydelig og dekorativt mønster som passer til de fleste interiørstiler. Match gjerne med Lucca hotell-putevar i 70x100cm.


Sengetepper

Sengeteppe Cosy Curry 220x270. Kan vaskes i maskin på 30°. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Et eksklusivt sengeteppe kan fort gi hele soverommet et løft.


Oppdater med et sengeteppe fra Linea slik at soverommet blir mer hjemmekoselig og lunt. Handle enkelt online hos. Velg blant steinvasket, fløyelsmateriale blant mange andre ting. Kaster du et sengeteppe henover sengetøyet, ser det straks mer ordentlig og ryddig ut.


Sengetepper

Legger til du så også et par lekre, myke puter oppå til pynt, så har du et samlingspunkt i rommet som fungerer virkelig fint. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Flotte sengetepper i råhvit og antrasittgrå.


Indigo Block Shibori. De beskytter sengetøyet når det ikke benyttes. At design skal både være funksjonelt og vakkert, er en del av Laura Ashley sin filosofi.


Vi designer tekstiler og tilbehør som matcher, som gjør at du kan skape en vakker helhet, en oase. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Vi tilbyr alt i fra konvoluttlaken, underlaken, stikklaken til fasongsydd laken, i 1prosent kjemmet bomull. Kle opp din seng med en av våre sengetepper for å gi soverrommet ditt det lille ekstra.


Våre sengetepper kommer i en rekke ulike farger og kvaliteter som garantert komplimenterer soverommet ditt. HAY sengetepper i flere modeller. HAY har etter hvert utvidet deres sortiment av sengetepper betraktelig.


Mega Dot var det første HAY produserte, men etter dette, har de også laget Polygon, Triangle og Wave. Selv om alle sengeteppene er med et klassisk HAY uttrykk, er de likevel meget forskjellige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg