tirsdag 12. september 2017

Omexco forhandlere

Omexco forhandlere

Her finnes alt fra enkle fibertapeter til bambus, sisal, kråkesølv, marmor, glassperler og chenille. Tapetene er mellom 90cm til 100cm brede og selges i løpemeter. Omexco tapet hevder selv de leverer noe av den flotteste tapeten i verden.


Og det er vanskelig å være uenig i det. Omexco er ensbetydende med kvalitet og eleganse. Sortimentet er variert og man finner alt fra tapet laget av ulike naturmaterialer som bambus, vanlijeblader og abaca til flott storslagent tekstiltapet. Intag er importøren av denne fantastiske tapeten i Kråkesølv fra Omexco.


De produserer grenseløse tapeter til både prosjekt og privat markedet og Mica serien er vår bestselger. Denne kråkesølv tapeten har en bredde på cm. Prisen er pr meter og kun hele meter kan bestilles. Leveringstid - uker. For private hjem og hytter har vi et stort utvalg tekstiler, tapeter og tepper som spenner fra det ultramoderne til det helt klassiske.


Omexco forhandlere

Våre produkter finner du hos forhandlere over hele landet. Kontakt oss gjerne for å finne den nærmeste forhandleren. Vi er autorisert forhandler av de helt fantastiske malingen fra Farrow and Ball og Zoffany. Utenom dette har vi også glassfiber, miljøstrie og veggfornyer i mange varianter. Våre største største butikker ligger i Oslo og Sandvika.


Her finner du alt du kan tenke deg av tapet, gardiner, møbelstoff og maling. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Gjør et interiørkupp hos oss.


Vi har gulvbelegg, parkett, laminat så vel som fototapeter, tapeter. Interiørmaling fra produsenter som Farrow and Ball maling og Zoffany maling er overlegne de produktene vi normalt finner i norske malebutikker. Eg har bestemt meg for fliser og tapeter, etter å ha lånt tapetbøkene ulovlig lenge. Eg er så drittlei av å safe heile veien, så det blir ein stor vegg med rosa. Ikke se på Omexco De har heller ikke noe fint.


Du får kjøpt Eijffinger i mange nettbutikker, men de har også mange forhandlere. Likte veldig godt den siste, mer mønster men likevel en litt roligere tapet. Jacaranda Carpets Jacaranda Carpets håndknyttede og vevde tepper i fantastiske kvaliteter som ull, skinn, viskose og kinesisk silke. Vi bruker cookies for å forsikre den beste opplevelsen på vår hjemmeside. Hvis du fortsette å bruke vår side regner vi med at dette er godtatt.


Omexco forhandlere

NYHET: KALK-TAPET FRA BORGE! Nå kan alle få den populære kalk-effekten i ønsket farge. OMEXCO har noen vakre Mineral-Tapeter. Innkjøpere og Designere kan besøke den omfangsrike utstillingen for å gjøre riktige valg for sitt neste prosjekt. Mange takk til Jannicke Sveen for en interessant og lærerikt innføring i et tydeligvis gigantisk fag.


Mp Tapet er en importvirksomhed og dansk distributør for en række kendte mærkevarer. Vi sælger til både private, malere og indretningskonsulenter, og vi har en lang række forhandlere over hele Danmark. Vores faste medarbejderstab har alle mange års erfaring i rådgivning. INTAG selger kun til videreforhandlere.


Omexco forhandlere

Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg. BufretBorge tapet er kanskje det merket som kjenner nordmenns interiørpreferanser best. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Alt fra internasjonale kvalitetsmerker som Designers Guil Cole Son, Osborne and Little, Elitis og Omexco til ledende skandinaviske merker som Borge tapet,.


Vår solide og geniale elementløsning gjør at en dugnadsgjeng kan sette opp råbygget på kun 3-dager. Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Systemet gjør det dessuten enkelt å tilpasse hytta slik at den tilfredsstiller dine krav og ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg