fredag 8. september 2017

Topcoat til båt

Jolifin Top-Coat -Gel für eine hochglänzende Abschlussschicht. Nagelmodellage nur 390€! Shellac Starter-Set inkl. UV-Gerät und Cleaner nur 490€!


Topcoat til båt

Stort utvalg av Top Coat til ekstremt lave priser hos Luxplus. Kan også brukes til reparasjoner av gelcoatoverflater. Topcoat og gelcoat er ikke det samme. Legg til dine favoritter.


Mål avstanden fra vannlinjen til dekket og multipliser denne med båtens lengde. Multipliser så med to og legg til arealet av akterspeilet. Siden båter har ulike design, gir dette naturligvis bare et overslag. Dette arealet deles så på spredeevnen til det aktuelle produktet (oppført på spannet og produktdatabladet).


Topcoat til båt

Reparer skader på båten ved hjelp av epoxy eller polyester av kvalitet du kan stole på! Handle trygt på nett til fornuftige priser. Denne metoden sørger for en veldig jevn og blank finish. Dette krever det rette verktøyet og en viss ekspertise.


I tillegg er en viss beskyttelse av nærliggende områder nødvendig for å unngå tilsøling av resten av båten. Pensel og rulle er uansett meget godt egnet til påføring, enkelt i bruk og vil gi et profesjonelt resultat. På jobben min bruker vi top coat rett på gelcoat å det vi maler skal holde tett på havets bunn i minimum år.


Topcoat til båt

Malingen vi bruker er av høy kvalitet da, veit ikke hvilken kvalitet Biltema har på den typen malig, men topcoat på gelcoat skal holde i massevis uten noe imellom. Derimot er det ikke noe særlig å bruke topcoat i en form e. Vi holder på med en fots båt hvor vi har bygget en lukket hytte på et Avati skrog. Jeg kjøpte en liter Biltemas topcoat for å sjekke fargen. For mindre skader i gelcoatlaget på båter , surfebrett og plastkarosserier, samt ytre skader i emalje.


Sparkel brukes til å reparere skader i skroget. Sparkler er harde og gir god skadebeskyttelse, men må også være fleksible nok til ikke å sprekke, særlig hvis de skal brukes på seilbåter. Båt og maritime produkter. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med eller uten firbente venner.


Topcoat til båt

Ligger det en topcoat på din båt som sett bättre dagar? Deretter påfører man to-tre strøk med tokomponent lakk for båt , f. Men lakkering med 2-komponent lakk gir en både glattere og blankere overflate, så jeg er ikke i tvil om hva jeg ville ha valgt. Gelcoat brukes kun under støping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg