mandag 4. september 2017

Skigard gjerde

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Vi leverer skigard over hele Norge. Har du andre ønsker og behov så si gjerne ifra, da vi har erfaring med mange andre typer gjerder enn de vi har nevnt. Han har satt opp mange meter skigard hvert år siden, og er trolig den som har satt opp skigard flest år på rad.


Vi har lang erfaring med skigard.

Skiene i skigarden er av sakte voksende gran fra Valdres med den beste holdbarhet mot råte. Tradisjonell skigard med granstaur er mye brukt om du vil beholde det gamle skigardspreget. Vi produserer skigard med trykkimpregnert staur og seinvokste skier fra skau i Brumunddal.


På småbruket Lillehovde har skauen æilltid vøri en viktig ressurs. Dette er den tradisjonelle skigarden. Denne består av seinvokst granstaur, skived kløyvd gran og bjørkesveg forsterket med galvanisert ståltråd som bindingsverk. Ved bruk av disse materialene får du en skigard laget på den gamle måten og av 1 naturmaterialer.


Valdresskigard er blant landets fremste leverandør av skigard , med over års erfaring.

Med andre varianter i tillegg så er vi trygge på at vi kan levere den skigarden du ønsker deg. Alle materialer til vår skigard er av gran, untatt materialer til trykkimpregnering, er av furu. Standard høyde m. Andre høyder leveres etter avtale. Avstand mellom skiene i ferdig montert skigard er ca. Det finnes to monteringsmåter – det kan flettes med ståltråd eller flettes med gråselje og forsterkes med ståltråd.


Virke til skigard med granstaur, eks. Det vanskeligste er å skaffe staur og skive som skigarden lages av. Her bruker vi ståltrå som er både enklere, raskere og mer holdbart. Husk, skigard er det mest miljøvennlige gjerde -alternativet som finnes. Ta noen enkle forhandsregler før montering.


Unngå å montere skigard kryssende i bratt terreng der det erfaringsmessig er mye snø. Unngå høye skigarder i områder med mye snø. Lysakergjerde, villmarksstakitt, hongjerde, hestegjerde. En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer og kløyvde skier, oftest av gran. For å utnytte materialene best mulig ble smått tømmer splittet i to eller flere skier, derav navnet skigard.


Konstruksjonen er særlig kjent fra Norden.

Skiene blir lagd av sentvoksende gran, mens stauren er av furu, som blir behandlet for. Skigard fra Skigarden. Vi setter opp, reparerer og vedlikeholder skigard. Har du bildet, så har vi den perfekte rammen!


Se vår nye bok med bilder, råd og veiledning for oppsett og vedlikehold av skigard. Fra gammelt av var dette en mulighet til å lage gjerder uten å benytte ståltrå spiker, skruer og lignende. Vaitkus før han kjapt går for å hente en ny skie fra lageret på tilhengeren. Heidi og Henning Degnes-Ødemark hadde aldri opplevd skigardmontering før, og var naturlig nok usikre på om de kunne få det til selv.


Vi selger også byggesett for 20- per meter pluss mva. Lett urbanisert skigard Gjerde. Ta kontakt for uforpliktende prat. Vi lager også porter, grinder med videre. Fortell oss om dine ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg