onsdag 13. september 2017

Hønsenetting felleskjøpet

Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Brukes ofte til fuglebur da nettet skaper et rolig og behagelig miljø for fuglene. Hønsenetting med sekskantet hull.


Hagearbeid eller avkobling?

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. Har du ei tomt å ønsker å markere den, setter du enkelt opp et nettinggjerde. Planlegger du å lage en hønsegård eller trenger du gjerde til hagen din Her har du et galvanisert sekskantet nett ( hønsenetting ) med maskehøyde på eller mm.


Nettet kan også brukes til dekorasjon i hagen eller som avskjerming mot planter og trær. Lett å forme til ulike dekorasjoner og kan skjøtes med bl. Byggmakker har et godt utvalg av gjerdenetting.


Handle enkelt på nett - hent i butikk.

NOR-NETTING GJERDEFABRIKK. Vi er leverandør til følgende: Montasjefirmaer, offentlige etater, entreprenører, barnehager, bedrifter, forsvaret og private. Vi er blandt annet leverandør av skadedyrprodukter til HP Schou, Felleskjøpet , Coop Obs Bygg, Komplett. Jernia butikker og MEKK kjeden.


Butikk og nettbutikk. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Plastbelagt hønsenetting på rull.


Enklere blir det ikke! Vanlig hønsenetting klarer ikke å stå imot rev og grevling – velg en mer solid firkantnetting. På felleskjøpet har dem firkant netting i passe størelse til nymfer.


Vet at veldig mange med undulater har kjøpt den type netting fra felleskjøpet , så trur vel ikke det er noe farlig for dem. Nettingen må også graves ned under bakken,. Har prøvd å finne noe egnet netting til å sikte sand gjennom. Sanden skal brukes i mørtel som skal inn i ganske små sprekker, og den jeg har er for grov. Heisann hoppsann Jeg ønsker å lage en ute plass på ca kvm og meter høyt til mine høner, men problemet er da å finne hvor man kan få tak i billigste nett.


Har sett på: Felleskjøpet , husker ikke prisen men syns det var litt dyrt. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.

Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg