mandag 4. september 2017

Moderne interiør stue

Moderne interiør stue

En sofa med et moderne og elegant uttrykk. Ei raffinert lita stue der alle detaljer teller. Nøye utvalgte detaljer tilfører dybde og energi. I åpne rom kan møbler fungere flott som romdelere.


Bildet er fra Lailas egen stue. For eksempel, i stil med moderne innredning, er det møbler som spiller rollen som et aksentelement. Muligheten til å bruke originale designmøbler åpner vid horisonter samtidig som det skaper virkelig kreativt interiør. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Har du en liten stue , bør tekstilene gå ton-i-ton med fargene på veggen, eller ha tilnærmet lik farge slik at de ikke stjeler oppmerksomhet og fortetter rommet. Stoffet på møbler og gardiner er også viktige miljøskapere.


Er du ute etter ideer til stue interiør ? For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av moderne stue inspirasjon i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien stue. Fia Moderne har to ulike vanger (vange B og vange D), samt et stort antall moduler å velge mellom. Fia Moderne serien består av flere produkter som sofa, hvilestol, paller, nakkepute og flere forskjellige pynteputer som kan bestilles i alle våre huder og tekstiler slik at de passer inn i akkurat din stue. Moderne lysekroner passer fint over middagsbordet, i hall, stue eller over trappen.


Moderne interiør stue

Moderne tolkninger av lysekronen kan ta mange veier, her har jeg forsøkt å fokusere på lamper med flere lyskilder som best kan fungere som et fokuspunkt i belysningen. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem.


Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Stort utvalg av fint interiør. Døgnåpen kunderservice. Rask, enkel, lett å bruke. Stue inspirasjon Ut i det blå.


Moderne interiør stue

Blå og hvitt er en klassisk fargekombinasjon som er perfekt for en nautisk ordning. Whale Motif tapet legger en quirky twist til dette tidløse utseende. Myke gråtoner og skarpe hvite detaljer spretter lys rundt denne moderne stuen. Hjemme eller på hytta.


Gi stuen et moderne og samtidig tidløst preg. Ulike steintyper gir ulike uttrykk. Hos Sigvartsen finner du et unikt utvalg i steintyper, farger og overflatebehandling. Se hvilken som passer ditt interiør.


Vi er eksperter på stue. Skreddersy den gjerne til et stilrent og moderne underholdningssenter, der du kan vise frem tingene dine og ha alt på ett sted. Situasjonen er ganske annerledes når det gjelder hus med stor stue. FIA Moderne kan leveres i både hud og tekstil. Der må man nødvendigvis ta hensyn til volumene.


En stor sofa med moderne design kan meget godt plasseres midt i et opphold av denne typen. Man kan også bestemme seg for å fullføre dette sentrale elementet med stoler av samme. Tenk deg et moderne hus med takterrasse og trehus i en solfylt furuskogskog.


Karakterfulle og myke tekstilerer tilbake for fullt i våre moderne hjem. Vi skaper den trygge hulefølelsen, med noen ekstra puter i sofaen, polstrede møbler i velur eller mønstrede tekstiler, lange gardiner, vegg-tekstiler og rufsete gulvtepper. Se for eksempel disse lekre gulvteppene! Business-folk vil like moderne og komfortabel stil.


Det største høydepunktet på denne stilen er minimalisme, funksjonalitet og den nyeste teknologien. Møblene på dette bildet er kjøpt hos Europris, noe som forteller deg hvor stort utvalget er og hvor mye du kan. Interiør i stua Nå er det dette som gjelder Og nei, da snakker vi ikke bare om de grønne plantene.


KAKTUS OG MØNSTER: Både tapet, puter og gardiner vil ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg