tirsdag 12. september 2017

Lysrør tenner

Lysrør tenner

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Størst på lysrør - Lysman. Finn Tenner Til Lysrør.


Har du behov for en tenner for lysrør ? Ulike lysrør krever ulik tenner , ved bruk av filteret kan du velge hvilken type lysrør du allerede har. Den største forskjellen mellom alle tennere er, hvor mye watt de støtter. Så sørg for at du vet den totale effekten, Inngangsspenning og bruksområde før du velger tenner.


Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør. De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde. Styrken på røret er 13W og etter mye om og men fant jeg riktig lysstoffrør i butikk. Kjøpte også med tenner (og dama i butikken dirigerte meg til riktig tenner ), men den fungerer ikke som den skal.


Lysrør tenner

Singel tenner brukes når det er ett lysrør. Serie brukes når det er to lysrør i serie (to lysrør som deler samme drossel og tenner ) Når lysrøret blinker er det vanligvis røret som er utslitt, men det kan være tenneren også. Du kan prøve dette ved å ta ut tenneren mens røret blinker. Det snakkes om serie- tenner hvis det er to lysrør , single til ett lysrør. Er vel en av hver type tenner som står i nå.


Når du skifter lysrør lønner det seg også å skifte tenner , slik at du ikke risikerer å få lysrør som står og blunker. Det er lønnsomt å skifte lysrør og tenner hvert fjerde år, selv om de ikke er utbrent. Dette skyldes at utbyttet reduseres over tid. Hvis det er en tenner pr lysrør ser du etter svart skrift.


Lysrør tenner

Er det to eller flere rør pr. Effekten er oppgitt med W bak, for eksempel 4-65W. Korte lysrør kalles kompaktlysrør.


Kompaktlysrør utstyrt med lyspæresokkel som på vanlige glødelamper har en innebygget omformer i sokkelen, og kalles ofte sparepærer. Disse kan brukes i ordinære armaturer beregnet for glødelamper, og bruker bare rundt av energien for samme lysutbytte, og varer lenger. Søk Tenner Til Lysrør. Kjøp via vår store webshop.


Lysrør og tennere Viser 1-av produkter. Rørene har et tilnærmet kontinuerlig spektrum i det synlige området med hvit eller gulhvit fargetone alt etter lysstoffets sammensetning. En bra lysrørstenner sørger for at lyset tennes skånsomt og uten blinking, noe som i sin tur påvirker levetiden til lysrøret.


En elektrisk tenner til ly. Utladningen genererer ultrafiolett lys som transformeres til synlig lys når det treffer det fluoriserende belegget på lysrørets glassvegg. Med forskjellige typer belegg kan man bestemme spektralfordelingen. Hvis takklyset(2xlysrør) sliter med å bli tent, og bare står og blinker, er det tenner eller lysrør som ikke er i orden da?


Lysrør tenner

Og kan det på en mystisk måte spre seg videre til endre lamper i huset, hvis f. Oppdagde at en lampe i et annet rom har sluttet å funger. Lavere totale eierkostnader: - SiS tenner slukker lysrør ved slutten av lysrørets leveti slik at bruker slipper irriterende, blinkende lysrør , bortkastet energiforbruk og risiko for branntilløp. SALA er en med elektronisk forkobling ja, og har ingen tenner.


Så om du nå er sikker på at du har et T8-rør som er helt, så kan det være at armaturen har takket for seg. Disse med elektronisk forkobling pleier IKKE blinke ved defekt lysrør. Kun noen få ganger forsøk på å tenne røret, før de slår seg helt av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg