onsdag 20. september 2017

Kildesortering bøtter

Stort utvalg av innen kildesortering hos AJ produkter. Se utvalget og kjøp på nett i dag! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.

Kildesorteringsbeholdere og avfallbeholdere i flere størrelser. Praktisk og brukervennlig løsning for kildesortering i hjemmet. Består av bøtter i ulike farger, der den grønne for matavfall har.


Det kan hende du har flere spørsmål om kildesortering enn hvordan brukte kaffefilter og sølete servietter skal sorteres. Gjenvinning i bøtter og spann. Med Intras EKKOkildesortering kan avfallshåndteringen gjøres svært enkelt og praktisk. Alle beholdere monteres i kjøkkenbenken.


Ekko har avfallsbøtter som dras ut på solide glideskinner i stål, akkurat like enkelt som du drar ut en skuff.

Søppelbøtter, avfallssystem og kildesortering til benkeskapet. Finn løsningen for ditt behov hos Sigdal. Til bruk i kontoret i åpne landskap eller på kantine. Flere utførelser og tresorter.


NORDISKA PLAST KILDESORTERINGSSETT Praktisk kildesorteringssett med 1stk bøtte 7L for matavfall og 2stk bøtter 12L for restavfall. Lokk, veggfeste og 3stk håndtak. Dette skapet er beregnet på kontorlandskap, men er like godt egnet til kildesortering av batterier, papir, glass og hermetikk hjemme.


Skapet er hvitt, med plass til to eller fire oppbevaringsenheter. Dunker og beholdere til kildesortering , søppelsekker og stativ, pedalbøtter og papirkurver - her finner du det du trenger til å sortere avfallet, før du tar det med til miljøstasjonen. Visste du forresten at vi har utviklet biologisk nedbrytbare avfallsposer? Disse og mange andre produkter er deler av den bærekraftige satsingen vår. På IKEA har vi avfallsbøtter til kildesortering som passer perfekt inn i METOD kjøkken.


Ved å ha en kildesorteringsstasjon hjemme blir jobben enklere. Både frittstående bøtter og stativer med dunker som kan settes i kjøkkenbenken. Ved å gjenvinne papir sparer vi skog og reduserer behovet for energi til papirproduksjon.


Samtidig sikrer man at de tingene som er farlig for miljøet blir håndtert på en forsvarlig måte. I tillegg sparer man mye energi og ressurser ved å kildesortere.

Her følger en oversikt over ulike løsninger som leveres av NIBU. Forenkle kildesorteringen på arbeidsplassen med våre praktiske avfallsbeholdere og møbler som kan kombineres slik det passer dere best. Hvilken konsekvens det har, at det som kan gjenvinnes kastes i restavfallet, er det delte meninger om. Ekstra sterk, av plast med høy kvalitet.


Du kan selv organisere bakkene ved å bestille lokk i ulike farger. Rød = glass Blå = papir Gul = plast Grønn = organisk avfall. Leveres med selvklebende bilder for effektiv kildesortering. Hos Europris får du et sett på tre nyttige og brukervennlige bøtter som hjelper deg å sette kildesorteringen hjemme i system. Bøttesett til kildesortering.


Hver bøtte har ulik farge. Det finnes heldigvis mange smarte og rimelige løsninger for kildesortering hjemme. Noen renovasjonsselskaper deler ut beholdere for matavfallet, men mange må ordne systemet selv.


Med matavfall, restavfall, plastemballasje, tomflasker, papp og papir, glass og metall har noen behov for hele seks forskjellige bøtter og steder å sortere avfallet. Plast som ikke er emballasje, for eksempel leker, hagemøbler, bøtter , hageslanger, kjøkkenredskap og annet skal ikke leveres sammen med plastemballasjen. Finn ut hvor du kan levere produkter av plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg