torsdag 28. september 2017

Bunnstoff biltema

Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Selvpolerende, kobberoksidbasert bunnstoff.


Kan overmales på de fleste bunnstoff på markedet, både harde og selvpolerende. Ikke på teflonbasert maling. Inneholder kobber, og kan derfor ikke males på aluminiumsdrev og aluminiumspropeller.

Les først etikett og produktinformasjon. Hardt bunnstoff som motvirker påvekst uten bekjempningsmidler. Kan males på glassfiber, tre, stål og aluminium. For alle fartsregistre.


Fungerer godt med børstevask. Bruksanvisning: Rør godt før bruk. Har brukt biltema bunnstoff et par år på tresnekka mi som ligger i et område som er kjent for mye groing på sommeren. Båten er nesten like ren under ved opptak som ved uttak.


Har lagt på et par liter i dag.

Tester hr vel vist at bra bunnstoff faktisk er billigere enn Biltema sitt, da de gir flere kvadratmeter per liter. Så jeg foretrekker å bruke skikkelig bunnstoff , jeg har variert mellom Jotun NonStop, Hempel Mille og Seajet 0alt etter som hva som er lettest å få tak i der og da. Biltema bunnstoff kjenner jeg ikke, men Biltemas bunnstoff har vel kommet helt greit ut, både i tester og her på båtplassen. Bare vær obs på at det ikke nødvendigvis er noe særlig billigere enn alt annet når man regner inn dekkevne. Har alltid hørt at Biltemas bunnstoff er hardt.


Søker du på Biltema om bunnstoff kommer kun Fouling opp. Var noen her inne som for en stund siden skrev at på boksen til Antifouling sto det selvpolerende. Rå sjekk en gang til. Er mye kroner å spare.


De har ingen motstandskraft mot groing så lenge de ligger i ro. Best ut her kommer også Jotun, sier Pedersen. Les:Se de lekre isskulpturene i Antarktis. VGDebatt:Leserne diskuterer båt her!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kostnadseffektiv og selvpolerende bunnstoff for alle typer båter – unntatt aluminiumsbåter. Poleres gradvis, forhindrer belegg og gir beskyttelse i opptil en sesong.


Slitesterk, kobberbasert maling for norskekysten. Egner seg til alle materialtyper - selv aluminium - og er spesielt god til hurtiggående båter, samt båter som.

Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter. Må ikke brukes på aluminium.


Det enkle er ofte det beste. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med. Tynnfilmsbunnstoff som gir lav friksjon.


Lett å påføre og tørker på minutter til en superglatt flate. Ulempen er at den danner en noe tykkere film enn enkelte andre bunnstoffer, og at det derfor ikke blir spesielt drøyt i bruk. Et tykt skikt med bunnstoff kan likevel være en fordel dersom båten skal ligge i sjøen gjennom flere sesonger.


I testen har knallrøde Nonstop holdt seg fint i fargen, både over og under vannlinjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg