mandag 11. september 2017

Heftgrunn innendørs

Heftgrunn innendørs

Her vil du finne alt av maling som egner seg til innendørs bruk. Enten du skal male vegger, tak, lister eller. Nordsjø original heftgrunn bm 0. Heftgrunn kan brukes på tidligere malte og lakkerte flater.


På vanskelige overflater, som plast, kobberrør og blanklakkerte overflater bør du alltid grunne med spesialgrunninger for å få bedre vedheft, fortsetter han. Hvorvidt du må grunne bestemmes til syvende og sist av malingsystemet. Malingen er lett å påføre og gir bra hefte på underlaget. Nytt panel må først behandles med kvistlakk. Grunn- og slipstrykingsmaling med tilpasset viskositet for bruk innendørs med høyeste krav til vedheft, utflyting, slipbarhet og fyldighet.


Fester godt på alle flater, så vel tidligere malte som umalte, f. Gjør prøveoppstrøk på fliser og plast for å kontrollere hefteevnen. Kan overmales med akryl- og alkydmaling. Rull kun to bord av gangen med panelrull. For ekstra rekkevidde og mindre belastning, anbefales bruk av. VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte.


Heftgrunn innendørs

Anbefales også som grunning før man. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag for overmaling. Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. Heftegrunner til maling av innendørs nytt eller tidligere malt treverk. En vannbasert, luktsvak og løsemiddelfri akrylgrunning for innendørs bruk som går på alle underlag.


Heftgrunn innendørs

HEFTGRUNN er en grunn- og slipstrykingsmaling med tilpasset viskositet for bruk innendørs med høyeste krav til vedheft, utflyting, slipbarhet og fyldighet. Benyttes på underlag som treverk, bygningsplater, tapet, vev, tørr mur og betong, tidligere malte flater etc. Vær nøyaktig med malingen - maskering blir sjelden bra. Mal ca 2mm inn på glasset - du kan skjære vekk overflødig maling med et barberblad. Når underlaget er vanskelig er heftegrunn ideelt.


Dvs når underlaget har så liten struktur at selve malingen vil få dårlig feste. Det handler særlig om glatte underlag som kjøkkeninnredninger og laminatfliser. Spesialgrunning for å forsegle fargeflekker som er vanskelige å. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”.


Heftgrunn innendørs

Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg