fredag 29. september 2017

Dempet sort matt

En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger. En dempet sort farge. Kan kombineres med det aller meste av farger.


Se det flotte resultatet!

Her ser dere noen av mine sort -hvite LADY favoritter: …dette bildet elsker jeg! Dempet sort er en veldig fin maling. Prøver å finne noe som kan matche Ikea sin brunsvart, uten å måtte kjøpe fargeprøver før jeg kommer fram til rette fargen. Blandebatteri til kjøkken omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Vi har et stort utvalg til lave priser.


Sammen med grått og sort hever den et minimalistisk interiør. Jeg får en litt eksklusiv lounge følelse av denne fargen i kombinasjon med mørkere farger… Må oppleves. Og den må få være matt.


En lysere, dempet gultone.

Sofistikert og frisk inn blant grå, hvite og sorte detaljer. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Det er jo veldig i vinden som med mørke deilige matte vegger. Pauls blue, Deco blue og Bergknatt.


Jeg tenker jeg skulle samlet ett lite innlegg for å vise frem disse populære fargene. Vegger og tak blir ellers malt i dempet sort våtromsmaling matt fra Jotun. Baderomsinnredningen fra Comfort Bad er fra Dansani, og er i matt sort med vask og speilskap. Til blandebatteri for vask har vi også valgt et sort , matt Fima Quad servantbatteri.


Vi valgte hvit vask, og vi har også valgt ut hvitt toalett og badekar. Her er en ganske utradisjonell, men utrolig stilig TV-benk som kun er festet i veggen. Den er ikke i kontakt med bakken, slik at den er både en drøm å se til, og en drøm å støvsuge under! Da er stuebordet blitt sort , eller dempet sort som fargen heter. Er virkelig fornøyd med resultatet.


Tidligere var bordet hvitt, malt med matt maling. Denne malingen er av typen superblank og ikke bare ser det fint ut, men det er også så mye lettere å vaske flekker bort fra den blanke overflaten. Vi kjenner ikke til fargekoder på Epoq kjøkken dessverre, så her må du ev kontakte dem for NCS kode.


Men jeg hadde håpet det var litt farge i den.

Trenger boligen en liten oppfriskning? Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i. Skal ha svarte innerdører i vårt funkishus.


Det gjør dem litt dempede og støvete, og det er det som er i trendbildet nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg