mandag 18. september 2017

Contura med bakerovn

Klebersteinsovner skaper og lagrer varme med meget god effekt. Her kan du dessuten lese mer om bakerovn , tilkopling til uteluft og kokeplate. Men først og fremst flere funksjoner som gjør det enklere å fyre opp. Med et stort utvalg av modeller og ekstrautstyr kan du være sikker på at du finner den peisovnen som er perfekt for akkurat deg.


Med tilbehøret vi tilbyr, gir du ovnen din personlige stil og tilpasser den etter egne interesser og behov. HWAM Classic vedkomfyr med bakerovn og kokeplater Omtale dette produktet. Klikk for større bilde. Kjøpe klebersteinsovn?


Varmefag har et stort utvalg av klebersteinsovner. Se pris på ovnen som passer til ditt hjem. Contura 690G Style hvit peisovn med. Vedovner fra Jøtul representerer en rik tradisjon, håndverk, tidløst design og miljøvennlig varme.


Contura med bakerovn

Høyere modell med bakerom integrert. Man kan tilberede små retter. Brukervennlig peisovn med Soft-close dørsystem. Du fyrer opp som vanlig, i Hwam peisovn med Autopilot IHS.


To kammer med forskjellig temperatur gir mulighet for steking og baking samtidig. Fås i variantene Jubilee med bakerovn sort stål, kleberstein og Indian Night. Bakerovnen er funksjonell, slik at man kan tilberede både bakverk og andre retter i vedovnen. Med denne mengden kleberstein vil man i tillegg til det naturlige, vakre utseendet.


Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 1år. Med en vedkomfyr kan du enkelt lage mat samtidig med oppvarming av rommene i boligen eller hytten. Nordica Extraflame har produsert vedkomfyrer i Italia i år, dette sikrer deg et gjennomprøvd kvalitetsprodukt.


Se våre produkter Finn forhandler. CONTURA 4ER EN KLEBERSTEINSOVN med nøye tilpassede sideglass, moderne form og myke linjer. Med en bakerovn kan du lage eplepai selv om strømmen har gått.


Norsk Kleber er av massiv kleberstein og et eksklusivt møbel tatt rett fra naturen. Våre klebersteinsovner er grå med lys struktur. Peis med vannkappe Både i gamle hus med sentralvarme fra strøm eller olje via radiatorer, og i nyere hus med vannbåren varme i gulvene kan man benytte vedfyring som oppvarmingskilde. Før gjemte man bort fyringsenheten, som kun var et nødvendig onde.


Peisovn og vedovn er frittstående og produsert i stål eller støpejern. Ovnene er ofte lakkert og kommer i farger som sort, grå, hvit, mocca og nikkel. De fleste peisovnene har glass med godt innsyn til flammene og flere kan utstyres med innebygget vifte, dreiefot, ekstra varmelagring og tilkopling av uteluft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg