mandag 25. september 2017

Billige høje glas vaser

Lekkert design og god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Flotte og billige vaser og urtepotter.

Planter giver en god stemning i rummet, og kan bidrage til at skabe et bedre indeklima. Mange husker måske de mange nyhedsartikler om Kählers Jubilæumsvase, der blev revet ned af hylderne. Vi har et bredt udvalg af små og store vaser til at stille på bordet.


Rent faktisk er vaserne også dekorative i sig selv uden blomster. De vejer endda også så meget, at de sagtens kan stå på gulvet. Risikoen for at vælte, hvis børn eller dyr kommer lidt hurtigt forbi, er ikke ret stor. De findes både med farvet glas og som ufarvet glasvase med bobler i glasset.


Det giver et flot og rustikt look når denne teknik er anvendt.

Vi har et stort udvalg af store og små billige glasvaser, der er meget velegnet til langborde og større fester, hvor man gerne vil have ens vaser på alle bordene. Glasvaser til festen. Meget fine små vaser til bordpynt og fest.


Vi har et stor udvalg af flotte små glasvaser og små vaser til blomster i keramik De små vaser er meget brugte, når der skal dækkes op til fest. Vi synes nemlig ikke at en skål behøver være fyldt med frugt, før den er en dekoration i indretningen. Anna placerer figurer og dekorative former af modellervoks på de praktiske opbevaringskrukker af glas.


Hos Imerco kan du altid finde en ny vase eller urtepotteskjuler. Små vaser med mange muligheder. Mange forskellige stilarter, størrelser, farver og materialer. Find din yndlingsvase nu på Imerco.


Trinkgläser für den täglichen und festlich. Det er detaljerne, der gør dit hjem unikt – Brug vaser og skåle til blomster eller lad dem stå alene – Se. Sæt en enkelt blomst i disse skønne glas vaser , de udstråler romantik og lethed. Passer til få eller mange blomster, eller til dine forårsløg. Jeg købte for nogen tid siden de her lidt høje slanke vaser til kun en.


Vasen für Tisch und Boden. Jeg skulle også bruge billige vaser til en enkelt blomst, men synes hurtig. Køber du alle vaser fra serien Cylindrical, har du et godt udgangspunkt for altid at kunne få plads til bordbuketten.

De er runde aflange vaser , er skabt i gennemsigtigt glas , så du kan se stilkene og matche dem med alle farver. Pris pr stk 50kr Skal afhentes, kan ikke sendes. Vi fokuserer nemlig på altid at have sæsonens nyeste trends inden for vaser og skjulere, men på samme tid sikrer vi, at du altid kan finde tidløst design som du kan bevare i mange år.


Tidløst design kommer i mange slags - der er alt fra skøre former som er gået hen og blevet ikoner, til de sikre vaser som du altid kan hive frem til. I denne kategori finder du vores store udvalg af vaser. Udvalget inkluderer forskellige prisklasser og fra mange kendte producenter - bl. Georg Jensen, Royal Copenhagen, Le Creuset og Herstal.


Mærker der er kendt for deres utroligt høje kvalitet og smukke design. De flotteste vaser fra de største brands. Alt fra klassisk keramik, mundblæst glas til futuristisk design.


Fremhæv det skønne i dine blomster med designer vaser fra By Lassen, Kähler, AYTM, H. Broste Copenhagen, Lyngby, Menu og House Doctor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg