mandag 4. september 2017

Vakre hjem og interiør hytte

Norges største magasinvarehus. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag! Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse.


Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først.

Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt, og drømte om flere fargeklatter i hjemmet. Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken er bygget opp rundt den. Vi tilbyr go personlig service og garantert topp kundebehandling. Vi har et bredt utvalg av møbler, lamper, tekstiler, tapeter etc. Vi ønsker deg hjertelig velkommen ! Klikk her for å bestille!


Ny logo, men like vakre hytter ! Bli med til perlen i Nordmarka, idyllen på Larkollen og et helt unikt feriested i Italia, for å nevne noen.

Her er det bare å drømme seg bort – GOD NY UKE! Vi kan tilby deg som kunde en års kompetanse innen tekstil og tapet. Resultatet er en flott hytte på 1kvadratmeter med hele sengeplasser.


Her finner du et utvalg av flotte kvalitetsmøbler og interiør som ikke alle har i forskjellige prisklasser. Vi har fokus på kunden- hos oss skal du kunne være deg selv og senke skuldrene når du tar besluttinger. Spørsmål ang abonnement: e-post:. Denne Pinnen ble oppdaget av maria marta Travieso Marchetti. Oppdag ( og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Iris lyslenke skaper en koselig stemning og gir et behagelig lys. Heng de i taket, i et hjørne, legg de på bordet eller i en vase. Laget av små håndmalte tråder med et naturvennlig lim. Spar mest ved å velge dette tilbudet! Været kan vi ikke gjøre noe med.


Men vi kan tilpasse oss. Konseptet kan tilpasses alle typer hus og hytter. Interiør og oppussing. Gratis frakt, rask levering og gode priser!

Magasinet leses grundig og hver utgave blir i snitt lest ganger. Med utgivelser i året som er fylt med herlig inspirasjon og gode ideer til innreding, shopping, hage og mat, er dette et riktig sted å være for våre annonsører. Vegger , tak og andre deler leveres i moduler og kan settes sammen. Alt du trenger for å dekorer ditt hjem , finner du det i vår nettbutikk.


Brenne og vår fargesjef har også fargesatt en hytte ved sjøen. Duse pasteller av gråbrune toner ble valgt ut og satt sammen med de lekreste blågrå nyanser. Vakre farger til hytta ved sjøen.


Markedet har etterspurt slike hytter – folk vil ha moderne og mindre hytter som er enkle å vaske og vedlikeholde, sier Gramer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg