fredag 15. september 2017

Selvklebende folie til vindu

Vi lager vindusfolie i førsteklasses kvalitet og med kort leveringstid i Oslo sentrum. Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Selvklebende folie som metervare.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.

Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu , i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak! Kvaliteten av folien er den samme, men pga.


Enten man er ute etter et klassisk design som frost eller lyst på et fargerikt design som etterligner stained glass har kolleksjonen noe til enhver smak. Vindusdekor kan brukes til så mangt. Konsis leverer folier til det aller meste.


Med egne montører sikrer vi at leveransen blir som avtalt. Alt på ett sted gjør det enkelt for deg!

Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Om det er dekorasjoner til hjemmet, eller bilens nye ”look” – vi leverer alt! Det er kun fantasien som setter grenser.


Du kan eksempelvis friske opp skapdører, reoler, skilt eller vinduer med folie. Hvis du ønsker en folie med et helt bestemt trykk, kan du laste opp trykket og herved få akkurat det mønster eller bilde du kunne tenke deg! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset.


Vi gir deg komplett pristilbud innen kort tid. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Folie til vinduer er printet med UV-blekk som gir fargeekte og meget skarpe printer. Vi designer, trykker og skjærer folien slik du ønsker.


Forny ditt hjem, din bedrift, ditt kjøkken, dine møbler og slitte ting med selvklebende folie. Har du et slitt og stygt fritidsbord? Folien blir mye brukt på bad og på kontorer.


Puss det ne vask det og sett på folie med laminat.

Vi tilbyder dig også et stort udvalg at folie til vinduer , man kan sætte på ruder så du ikke længere skal bekymre dig om at folk kigger ind af vinduet. Alle vores folie produkter har en ekstrem god vedhæftning og kvaliten er altid i top. Dersom dekorfilmen skal monteres på vindu som står utendørs, laminerer vi vindusfolien slik at vinyl folien tåler vær og vind.


Vi kan også printe på perforert folie , da har man mulighet til å se ut av vinduet , men ikke inn. Dette brukes ofte på vinduer på busser og trikker. Folie med trykk er velegnet til montering på stort sett alle overflater, slik som på biler, skiltplater, vinduer , skapdører, glass, vegger og mye mer.


Vår moderne utstyr skjærer ut former slik du ønsker og gir deg en utrolig bildekvalitet med klare, friske farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg