torsdag 14. september 2017

Vindveggen arkitekter as

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vindveggen lager god miljø-tilpasset arkitektur som begeistrer! Vi vil strekke oss langt for å kunne bidra i oppdrag av alle størrelser og kategorier. Uansett gjør vi vårt beste som oppdragsgivers nærmeste rådgiver.


Her ser du et utvalg av våre prosjekter. Velg blant kategoriene i menyen øverst på siden.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. En samlet vurdering av kriteriene gjør at juryen enstemmig har pekt ut prosjektet til VINDVEGGEN arkitekter AS som vinner. Skolebygget og flerbrukshallen vil fremstå som et moderne og spennende anlegg.


Utfordringene i programmet er løst på en god og arealeffektiv måte, med hensyn til økonomi ved prosjektkost og fremtidig drift. Romerike er et område i sterkt vekst og vi har spennende oppdrag både her og flere andre steder i landet. Bli med i LinkedIn i dag gratis.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Relaterte sider Se alle. Shopping og detaljhandel.

Fet Jeger og Fiskeforening. Andersens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Se hele profilen på LinkedIn og finn Tor A. Edinburgh College of Art. Teamsjef for Holmenkollen Biathlon, Eirik Hevrøy, kan se tilbake på en meget solid sesong for sine skiskyttere. De utøverne som består av herrer og.


TAG trenger seniorarkitekter! Bergens Arkitektur- og byutviklingspris! Legg inn anbud gratis hos oss! Vi er for øyeblikket ansatte og utfører arkitektoppdrag for et mangfold av oppdragsgivere.


Vi har arkitekter , BIM-operatører, interiørarkitekter og arkitekter med reguleringskompetanse. Gruppen har hjemmebasen sin i Holmenkollen Nasjonalanlegg og kommer fra klubber i Oslo regionen. Teamsjef Eirik Hevrøy og trener Jon Kristian Svaland har ansvaret for gjengen. I tillegg bidrar sponsorer og foreldre aktivt.


LILLESTRØM ^ ARKITEKTER AS. While working on Villa Sand Ibenholt in Rælingen, just east of Oslo, a family dream really did come true. Located on a natural plot, Villa Sand Ibenholt has been built into a knoll.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Vis Guro Bredlands profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Guro har jobber oppført på profilen. Vis profil Vis profilmerker Vis tilsvarende profiler. Marianne Lucie Skuncke.


Arkitekter har solid erfaring innen kulturbygg, næringsbygg, helse og skole, boliger, resaturering og rehabilitering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg