tirsdag 29. november 2016

Mikrosement benkeplate

Vi skjærer til etter dine mål. Se utvalget vårt og kjøp benkeplate på IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Mikrosement benkeplate

Utrykk som betonglook med ulike grå nyanser gir både dekorative og slitesterke overflater. Det finnes mange andre farger, nyanser og finisher å velge i. Vi har laget en video som viser hvordan du kan legge mikrosement fra A-Å på våtrom og benkeplater. Produktene kan du kjøpe i vår. En benkeplate i betong er vakker, miljøvennlig, økonomisk og kommer til å holde seg pen i mange år fremover uten vedlikehold. Da holder man vekten på et akseptabelt nivå, platen sprekker ikke, man kan få en tynnere benkeplate enn hvis man går for massiv betong (det ville vi), og da kan vi få én kjempelang overflate uten skjøter.


I tillegg skal mikrosementen ha bedre vannavisende egenskaper. Og hvis man får skader i overflaten kan man smøre på litt ekstra sement. Vi legger mikrosement på ba gulv, vegg, benkeplate.


Vi er sertifisert forhandler av den beste mikrosement fra TOPCIMENT. Det gir et moderne, rått betong utseende og det er i tillegg enkelt å rengjøre en mikrosement-benkeplate med en våt klut. Vegger, tak, gulv, fasader og interiør, er intet unntak. Mikrosement på gulv Mikrosement er opplagt når gulvet skal.


Her ser du en grunnleggende innføring i hvordan du legger mikrosement selv. Merk at metode og blandeforhold kan variere avhengig av leverandør og bruksområde. Slik legger du mikrosement - steg for steg.


Mikrosement benkeplate

Underlaget må være tørt, slett og stabilt. Etter års erfaring, så kan vi mikrosement og har blitt klart størst i Norge. Dekorhuset har mikrosement i alle farger og varianter.


Stort showrom som er daglig. Hvilket materiale er din favoritt? Betongeffekt i gang – mørk og lys. Armeringsduk monteres og festes med primer. GULV med mikrosement.


Skal du fornye gamle overflater er mikrosement å betrakte som det ultimate produktet for dette. Se vårt store utvalg av benkeplater i ulike materialer og design. Alle benkeplatene kan tilpasses dine behov og ønskemål. Lurer sterkt på om jeg skal lage min egen benkeplate av MDF og mikrosement.


Er det noen som har noen erfaringer med dette? Har planer om å lage vasken i ett med platen så den blir en sømløs løsning. Laminat er et stadig mer populært materiale. Benkeplate i laminat.


Mikrosement benkeplate

Den store fordelen med laminat er at det er forholdsvis rimelig i innkjøp. Det skal tåle temperaturer opp til 2grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg