tirsdag 29. november 2016

Led lys til drivhus

Onninen har et stort utvalg av LED -produkter. Kjøp i dag og få varene levert i morgen! Oversikt over tjenestene vi tilbyr. Skreddersydde løsninger for kunden. Drivhus til rimelige priser!


Over år med fornøyde kunder.

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Dette røde og blå spekteret er det lyset plantene ser og nyttiggjør seg, i motsetning til det gule lyset vi mennesker ser. Perfekt for belysning i drivhus - hvor det grønne lyset kan brukes til navigasjon i plantens hvileperiode.


Lyset er diffus, så det gir så lite direkte lys som mulig til plantene. LED -lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. LED vekstlys har optimale spesifikasjoner for å matche plantenes fotosyntesekurve til klorofyll A og B, de to essensielle ingrediensene som driver fotosyntese.


Hele av lyset som produseres av LED plantelyset kan bli absorbert av plantene, mens for HPS eller MH er tallet bare.

Bemerkelsesverdig, LED -lamper avvike lavstrømforbruk og kan produsere rødt, blått eller kombinert lys. For tiden blir utviklet hvite LED , som vil være i stand til å levere hele solspekteret, noe som resulterte i produksjon av planter helt på kunstig belysning. Vi hos Willab Garden vil gjerne tilby deg et bredt og prisgunstig utvalg av kvalitetsprodukter innen drivhus , hagestuer, uteplasser og annet, som hjelper deg til å skape ditt favorittrom i hagen! Hos oss finner du alltid masse inspirasjon til drivhus , hagestuer, plantedyrking og interiør. LED - lysene tennes med hjelp av bevegelsessensorer.


Lading, Når lysene er ladet holder belysningen mellom 8-timer avhengig av hvor mye det er i bruk. Det tar mellom 1-timer å lade lysene. Når batteriet er tomt, lyser en liten rød lampe og det lyser grønt når den er på og har nok strøm. Natriumslampene gir godt lys til stor flate, og de bør henge minst en meter over plantene. Lampen gir i tillegg til lys litt varme.


Lystoffrør er et relativt billig alternativ, men gir ikke like godt lys som natriumslamper, dekker et mindre område og må henge nære plantene. Nei ser at de skal ha luftfuktighet på mindre enn og det er på ingen måte ideelt i et drivhus. Tanken var å ha led lys til plantebelysning som jeg kan slå av når jeg skal oppholde meg i drivhuset. Og da evt bruke vanlig arbeidslys.


I mitt forrige drivhus hadde jeg ikke lys i det hele tatt så jeg vet strengt tatt ikke om det er. Dette må vi være klar over når vi i dag diskuterer om det vil være fornuftig å gå over til LED som gir et kaldt lys ( det vil si ingen IR-stråler i tillegg til det synlige lyset ). Stort utvalg og alltid gode priser. Danmusikk har alt av Lyseffekter!


Pennelykt for hjemmebruk.

Brukes for å lyse i øyne, munn osv. Bestill Solcellelampe LED fra - Spar penger. Plasser den helst på en lys plass i eller utenfor drivhuset,. Til drivhus med isolerplast.


Denne gang er der endeligt kommet Led pærer på markedet der virkelig kan give nok lys. Her i startfasen (dage) er den nye pære kørt i timer dagligt og har givet et godt ressultat - planterne skyder helt vildt - men synes at selve voksefasen på bladene er lidt langsomt - og her skyldes det nok de blå led lys bremser væksten lidt. Bladene gir lyset en unik dimisjon når mørket faller på om kvelden. I årets mørkeste periode, fra slutten av september til begynnelsen av mars, vil ikke dagslyset være nok.


En plante som får for lite lys blir lang og hengslete. Vår energieffektive LED -lyslist No. De passer perfekt til innendørsdyrking. LED Hagebelysning i mange varianter, belyser din hage eller uteområde, både for å belyse busker og trær og ellers lys for å skape stemning i hagen, uteområde og terrassen og trappene.


Lysstoffrør er billigere i innkjøp pr. De må henge nærme plantene for å gi nok lys og dekker et lite område i forhold til natriumlamper. Natriumlampene er mye sterkere enn lysstoffrør og hver lampe gir godt lys til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg