onsdag 30. november 2016

Epoxy gulv på fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Sjekk ut Epoxy Gulv På Fliser. Vi er her for å bidra til ditt hjem Bestill en gratis vareprøve i dag.


Enkelt vedlikehold og antistatisk.

Mange flotte farger som kan kombineres. Det er fult mulig å påføre epoxy oppå fliser. Du kan fint påføre dette selv. Noen synes epoxy blir veldig glatt, andre ikke.


Personlig ville jeg ikke hatt sand i gulvet på badet, da renhold vil bli et mareritt. Epoksy må ligge på et dødt underlag (oftest betong). Dersom kunden har parkett og treplater under, fjerner Birk og kollegaene simpelthen parketten.


Vi har lyst til å legge epoxy på gamle fliser i gangen.

Er det noen som vet hvordan man kan få gulvet helt jevnt? Er det et alternativ å fylle på med fugemasse så fugene går i flukt med flisene? Erfaring med betong gulv : Me har betong gulv i kjellerstua, mannen min har slipt ned betongen og hatt blank epoxy over. Dette er også ganske så tøft, det er meir liv i betong gulv da strukturen av steinen kjem fram.


Det viser mykje mindre riper i betong gulvet enn på epoxy gulvet. Vanntynnet oljemaling kan brukes på fliser i tørre rom og tørre soner på badet, men tåler ikke vannsøl som blir liggende litt. Løsemiddelholdig oljemaling er et sikrere valg for gulvfliser, som for eksempel den ekstra robuste Trestjerner Sigural Epoxy Gulvmaling. Legg på to teller tre strøk, og gi hvert av dem god tid til å tørke. Der er noget helt særligt ved fliser , det ved vi godt.


Men du vil nok blive overrasket, når du ser hvad et betongulv og epoxy maling kan gøre sammen. Du skal tænke på , at du vil kunne tilpasse det, som du vil. I sidste ende får du et helt unikt gulv , kun du har. Epoxy ovenpå klinker eller fliser har også sine ulemper.


På denne måten får vi mest ut av ditt gulv. Vårt omdømme og kvalitet henger sammen med forståelsen for riktig forbehandling. At et epoxy gulv bad både er slitesterkt, lett å rengjøre og ser unikt og fint ut, er nok flere av grunnen til at det skjer.

EpoxyMaling hjelper deg hele veien om du ønsker å legge epoxy på badegulv. Underlaget er viktig. Når man legger epoxy skal gulvet være dødt, og det er derfor det blir primært lagt på betonggulv.


STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoxy. De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Sådan maler du med epoxy maling trin for trin.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter. Professional Epoxy Gulv er en 2-komponent vannbasert Epoxy gulvmaling beregnet for betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater.


Egnet for gulv utsatt for mekanisk og kjemisk påkjenning i bolig, industri og handel. Brukerveiledning: Nye betonggulv skal være tørre og rene fra støv, olje og andre urenheter og herdet minst. Ofte er det mulig å legge epoxy i gamle hus, så lenge man er sikker på at det ikke sprekker opp. Men det går også an å legge det på tregulv, og da legger vi fem til ti millimeter med fibermasse først, sier han.


Dette for å sørge for at gulvet er ”dødt” og ikke beveger seg. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.


Men det er noen malingtyper med spesielt god heft som du fint kan male fliser med. TreStjerner maling for gulv hefter godt til mange forskjellige underlag, også vanskelige materialer som laminat og flis, sier Lars Petter Andresen på teknisk avdeling hos Scanox. Det skal også være elastiske fuger der to forskjellige materialer støter mot hverandre, for eksempel mellom fliser og slukristen. Flere produsenter av fugemateriale selger elastisk silikonfugemasse på patron som er avstemt i farge med den sementbaserte fugemassen. Den synlige forskjellen på dem blir derfor liten.


Pris på epoxy maling. Faste trægulve, parketgulve, betongulve og fliser kan males med epoxymaling. Vær opmærksom på , at et gulv , der males med epoxy , først er gennemhærdet efter en uge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg