tirsdag 15. november 2016

Rispapirlampe

Store og små rispapirlampe r til alle formål. Rislamper er billige lamper, der kan bruges som belysning i hjemmet eller til festen. Se de mange lamper her. Bli inspirert av Annas seneste DIY-prosjekt, og forvandle rispapirlampe r til flotte og finurlige dyr. Anna klarte nesten ikke å stoppe og laget både en.


Anna anbefaler, at De skaber hygge med farverige rispapirlampe r til den næste sommerfest.

Det populære matte glasset er også brukt til Foscarinis bud på en moderne rispapirlampe - Rituals. Her formidles magien med et super spennende ”snitt” i overflaten som gir en grafisk effekt og leder tankene mot det originale designet – rispapir trukket over et spinkelt skjelett av bambus. Klassisk, let, enkel, funktionel og økonomisk lampeskærm til at hænge frit fra loft. Den neutrale globeform spreder lyset fra de fleste lyskilder effektivt, jævnt. Vores hvide rispapirlampe er velegnet til indretning i stuer og værelser, der har brug for et behageligt lys.


Rispapirlampen kan kombineres med vores fatninger eller LED lys. Lys opp hverdagen med lamper fra JYSK. Belysning spiller en avgjørende rolle for stemningen i et rom.

Derfor burde du tenke over hva slags atmosfære du ønsker at. Sørg for en god belysning i hjemmet med lyskæder, lyspanel, lamper og pendler fra JYSK - du finder et stort udvalg til billige priser. Lag fine rispapirlampe r med enkle motiver i silkepapir. Fantasien kommer i sving når barna dekorerer lamper med silkepapirfigurer som de klipper selv. Making rope of tarred hemp.


Hardanger fartøyvernsenter. Legg i handlekurv UTSOLGT. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart. Heng rispapirlampen opp i trær, teltduker eller hvor enn du ønsker. Klassisk rispapirlampe i hvid En rispapirlampe spreder altid en god og hyggelig stemning.


Hæng lampen op til f estlige lejligheder i klynger i forskellige størrelser, og skab en helt særlig effekt. På trods af, at de fleste rispapirlamper til dekoration stadig bliver produceret i Østen, er de ikke længere lavet af rispapir men ved brug af almindeligt papir. Altid stort udvalg i loftslamper og lamper og armaturer hos Harald Nyborg. Skab en flot kulisse til din festlige anledning med farverige rispapirlampe r. Kombinér med papir pompoms og honeycombs for en fantastisk showstopper.


Nordlux rispapirlampe Øcm. Dekorativ rispapirlampe i gull med en diameter på 25cm. Uanset om de bruges i soveværelset eller til brullypsfesten, giver de en fin og hyggelig stemning og spreder lyset blødt og effektivt.

Pachia forhandler nu en 90cm stor rispapirlampe i hvi som er særdeles velegnet til store rum. Så sæt dit præg på indretningen indenfor med en lampe som den her. Rislamper med led finder du hos os i mange flotte farver, vores rislamper er med indbygget led som gør de lyser flot op til festen. Lampen koster kun 2kr.


Køb OPHÆNG TIL RISPAPIRLAMPE Eonline på harald-nyborg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg