mandag 14. november 2016

Silikonmaling

Silikonmaling

Rene silikatmalinger er uorganiske og gir ingen avdamping av flyktige gasser. Enkelte silikatmalinger inneholder derimot små mengder akryl som bindemiddel. JUB silikonmaling får en selvrensende effekt i regnvær, ved at urenheter renner av med regndråpene. Malingen er derfor godt egnet på bygårder nær traffikkerte veier samt indre bydeler. Til tross for denne glatte effekten har malingen en matt og pen overflate.


Du kan selv besøke vår sentralt beliggende butikk i Godvik og se vårt store utvalg av kjente. Blant de vanligste typene er mineralske malinger som kalkmaling (kun på kalk- og hydraulisk kalkpuss), silikatmaling og sementmaling, og organiske malinger som akrylmaling (gjerne tilsatt finmalte mineraler, f.eks. marmor), pliolitemaling og silikonmaling. SILIKONMALING minner om silikatmaling, men er mer vann- og smussavvisende.


Malingen kan brukes på de fleste underlag, også tidligere malte, bare de ikke smitter av. Er muren lagd av Leca-blokker eller Siporex som ikke inneholder armeringsjern, vil en åpen og pustende silikat- eller silikonmaling egnet for slike konstruksjoner være best. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling, slik som en akrylmaling for mur. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Til en grunnmur av Leca-blokker eller Siporex som ikke inneholder armeringsjern, er en åpen og pustende silikat- eller silikonmaling best egnet. Er muren laget av et materiale med armeringsjern i, som støpt betong, bør det brukes en diffusjonsåpen maling, slik som akrylmaling for mur. Hvor mye maling trenger du egentlig?


Her er noen retningslinjer slik at du unngår å kjøpe alt for mye - eller for lite. Vannavvisende, farget siloksanbasert grunning med fyllende egenskaper. For innvendig og utvendig bruk. Verktøy: Pensel, rull.


Silikonmaling

Varmeresistent silikonmaling. Anbefales på utsiden av stålkonstruksjoner utsatt for høye temperaturer. Silikonmaling kan bare påføres med en egnet primer. Mineralbasert maling som hvitvask og silikatmaling (også kjent som ren silikatmaling) er ikke egnet. Er muren lagd av Leca blokker eller Siporex som ikke inneholder armeringsjern, vil en åpen og pustende silikatmaling eller silikonmaling være best egnet.


Er grunnmuren armert og støpt i betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling, slik som en akrylmaling for mur. Den brukes til dekorasjon av ulike rom, ekstern og innvendig dekorasjon, samt å skape unike design. Maling er representert av et moderne marked i et stort utvalg. Få nyhetene servert i innboksen.


Silikonmaling

Ved lav hastighet sklir groen av og gir minimal friksjon igjennom vannet! Selvrensende også ved lav hastighet og kan påføres ovenpå bunnstoffmaling som er i god stand. Silic One propell kit inneholder en stk 3L Silic One Black og en stk Silic One Tiecoat 375.


Disse malingene har bindemiddel hvor silikonharpikser er emulgerte. Den viktigste forskjellen mellom silikon og akrylmaling er deres motstand mot alkalier. Til Leca-blokker eller Siporex (uten armeringsjern), bør du bruke en silikat- eller silikonmaling som puster godt.


Til støpt betong som har armeringsjern, er det best å bruke akrylmaling for mur. Ta gjerne utgangspunkt i naturen rundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg