tirsdag 22. november 2016

Lekekjøkken tilbehør

Barna utvikler ferdigheter med lek. Utforsk våre lekekjøkken til barn her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.

Stort utvalg av Annet tilbehør. Hvilket lekekjøkken er best? Et lekekjøkken er en kjempefin gave til et barn, og kan selvsagt deles med både venner og søsken.


Når du har bestemt deg for å investere i et lekekjøkken til barna dine, bør du først og fremst vurdere om du vil ha et lekekjøkken i tre eller plast. Her finner du alt mulig tilbehør til lekekjøkken som den lille kokken har bruk for, for å dekke på bordet og lage maten. Se vårt utvalg av tilbehør her.


Et morsomt lekekjøkken med masse tilbehør fra Smoby.

Rosa lekekjøkken med tilbehør fra Djeco. Lekekjøkken med Tilbehør. Få Sprellvennpris på denne. Legg i handlekurv UTSOLGT. Muligheten for å ape eller mamma og pappa i daglige aktiviteter er en kjempegod måte å lære på.


Barn elsker rollelek, og for mange er den ultimate leken et lekekjøkken i tre med forskjellig tilbehør som man også finner på foreldrenes kjøkken. La barnet utfolde seg på kjøkkenet, i trygge omgivelser, og la dem diske opp med spennende retter til venner og familie. Viser alle resultater. Home and Kitchen hamburger lekemat.


I dette moderne kjøkkenet kan de lage mat akkurat som de store kokkene på TV og la hele familien få smake på de nye rettene. Lyset i kokesonene kan slås av og på. Gir en realistisk glø men blir ikke varmt. Verktøy og tilbehør kan kjøpes separat. Treleker fra Sebra er velegnet til gave og utmerket både til lek og som en.


Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Kjekt og solidt lekekjøkken i tre med tilbehør. Et moderne og innbydende lekekjøkken som barna elsker! Kjøkkenet måler 95cm x 30cm x 60cm.


Med telefon, ovn, oppvaskbenk, kjøleskap og mye tilbehør. AA batterier behøves, følger ikke med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg