onsdag 2. november 2016

Innfatning briller

Se vårt utvalg av trendy innfatninger fra kjente merkevarer her! Mange merkevarer, gode priser! Finn innfatning briller nå på Kensaq. Hos Synsam kan du kjøpe komplette briller for damer og herrer, og for forskjellige typer synsfeil, for eksempel skjeve hornhinner.


Du kan også kjøpe briller uten styrke og velge mellom flere stilige og trendy innfatninger fra kjente merker som Gucci, Ray-Ban, Polaroi Tom For Oakley og Lindberg.

Vårt Fineform-utvalg er laget spesielt for å være lette og ikke merkbare mot ansiktet. Det er laget et smalt spor i glasskanten slik at innfatningen sitter delvis inne i glasset. Materialene som er brukt gir en innfatning som er så lett at du ikke merker at du har den på. Fås i prisklassen kr.


Valg av brilleinnfatning kan være vanskelig. En riktig innfatning kan gi ansiktet balanse og fremheve dine beste trekk. Her får du noen tips som du kan tenke på når du skal velge briller.

Du er selvfølgelig velkommen til å komme innom en av våre butikker for å få hjelp til å finne en brilleinnfatning som passer til akkurat deg. De er også lette og forstyrrer ikke utseendet ditt. Men noen av dem kan være ganske skjøre. For denne typen briller bør du definitivt vurdere plastglass, fordi disse er langt mer bruddsikre enn brilleglass laget av glass. Vurder små firkantede briller eller briller med runde innfatninger.


Om du har et hjerteformet ansikt, har du gjerne et ansikt som er bredere i den øverte tredjedelen av ansiktet, og smalere lengre ned. Kjøp rimelige briller av høy kvalitet - trinn for trinn. Hos Mister Spex har vi gjort vårt beste for å gjøre dette så ukomplisert og risikofritt som mulig.


Fra briller med katteøyeform til nerdete briller eller briller uten innfatning – med et såpass stort og variert utvalg innfatninger, er det ofte vanskelig å bestemme seg for hvilken design som er finest på deg. BEDRE SYN har noen tips som kan hjelpe deg til raskt og enkelt å finne ut hvilken ansiktstype du har, og hvilke brilleglass. Vanligst er for synskorreksjon der brillene har korrektive linser. Vi tilbyr synsundersøkelse, briller , kontaktlinser, linseabonnement og solbriller i høy kvalitet til lave priser, besøk oss både på nett og i butikk. Briller kan ha forskjellige funksjoner.


Hos Extra Optical har man råd til flere par briller uten å blakke seg helt. Våre kunder kjøper som oftest flere par briller med en gjennomsnittspris på under 500kr. Stort utvalg briller fra egne og kjente merker.

Til både dame, herre og barn. Kjøp briller online fra Mister Spex Norge. D Prøve med webkameraet ditt. Alle innfatninger - Alle priser inkluderer innfatning , enstyrkeglass, moms, portokostnader og full returrett. Det vil med andre ord si at valg av brilleinnfatning er like viktig som frisyre, hårfarge og kosmetikk.


Man bør ta hensyn til ansiktsform, hudfarge, øyenfarge og hårfarge. En brilleinnfatning til å sette direkte på diopteret. Glasset alltid stå grader mot diopteret.


En stor, firkantet innfatning definerer, mens en rund innfatning gjør ansiktet mykere. Et par briller fra Rodenstock er et genuint kvalitetsprodukt laget av høykvalitetsmaterialer som titan eller rustfritt stål. Rodenstock bygger her på innovative teknologier: Med over 1patenter, produseres små mesterverk med uovertruffen soliditet hver dag.


Hvert brillepar er resultatet av 1timers lidenskapelig arbeid og detaljkunnskap. Du har like linjer mellom panne og kinnben, samt et smalt hake- og kjeveparti. Pannen din er markert, og du kan ofte ha et lite underansikt.


Velg en innfatning med myke former og stangfeste plassert midt på brillen. Dette gir en tydelig markering til et smalt kjeveparti. Det vanlige i dag er at glass og innfatning er to ulike enheter. Progressive briller er ikke noe man kjøper over disk. Alle slike er avhengig av svært nøyaktige målinger og utforming av glassene.


Derfor er det heller ikke mulig å få prøvekjørt dem før man kjøper. Interoptik har pakke som inkluderer innfatning , brilleglass og tilpasning for 6kroner. Ripebeskuttelse og antirefleks tilkommer i totalprisen.


Totalpris for brille med antirefleks og ripebeskyttelse, innfatning og tilpasning - kan ikke fraktueres. Oppbevar brillen i brilleetui når du ikke har den på. Bruk en egen brille , eller, kontaktlinser når du driver med sport.


Unngå å sette brillen på hodet da det vil utvide stengene slik at brillen ikke vil sitte like godt. Ved rengjøring av brillen : Bruk egnede pussekluter eller våtservietter tilegnet brillerens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg