tirsdag 8. november 2016

Servietter nille

Alt til restauranten - webbshop! Lekre designs og god kvalitet! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vi har servietter til tema-bursdag, til barnebursdag.


Hvite, skinnende servietter i ekstra tykk kvalitet. Servietter til jul, til 17. Motta nyheter fra nille - og få Nilleklubbpriser i butikken. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Lys opp FØRJULSTIDEN! Kampanjeperioden gjelder 1. Utendørsbelysning Stort utvalg fra PAPIRSTJERNER Stort utvalg fra 10. Hos Europris finner du serviettene som passer til enhver anledning og borddekning. Med en pent brettet serviett kan du imponere enhver gjest.


Papirserviettene våre har svært god absorberingsevne fordi de er laget av lag papir. Tøyservietter gjør borddekkingen ekstra delikat. Vi tilbyr et utvalg friske design, i tillegg til naturfargede alternativer for profesjonelle, i en rekke ulike kvaliteter. Vi tilbyr nå OK Compost HOME-sertifiserte servietter , som du kan legge på komposthopen i hagen hjemme.


Skap en hyggelig stemning rundt middagsbordet med vakre servietter i friske farger. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Nille forbeholder seg retten til å utelukke eller avvise personer og resultater hvis det er mistanke om juks eller opplasting av upassende innhold.


Nille påtar seg ikke ansvar for materialet som sendes inn i konkurransen. Nille er en landsdekkende norskeid kjede. Her får du alt fra pynt og dekor, som lys og servietter til leker, godterier og garn. Med utallige varianter finner du garantert noe som passer til resten av bordpynten. Uavhengig av årstid og anledning.


Sett prikken over i-en på din borddekking. Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Lunsjservietter: 33xcm. Kaffeservietter: 25xcm. Middagsservietter:40xcm.


Servietter nille

Nille følger året – er det farsdag, morsdag, karnevaltider, valentine, 17. Halloween, kan du være trygg på at – nille følger med og har det du trenger for å skape den rette stemningen. Hos oss på Nille i Harstad sentrum finner du alt til enhver anledning.


Fra fest og hverdag til bursdag, karneval og konfirmasjon. Vi ligger i Botnergården i Bysenteret. Lys, servietter og duker til en rimelig penge som passer til sesongens trender. Pynt middagsbordet med lekre servietter. Vi har et stort utvalg servietter med trykk, så du kan velge blant morsomme og stemingsfulle motiver.


Velkommen til Nille ! Hos Nille får du både interiør, glass og kjøkkenutstyr i tillegg til en mengde med lys og servietter. Nille har 1 fornøyd garanti på lys – er du ikke fornøyd med lysene du har kjøpt så ta de med tilbake og vi gir deg nye lys eller pengene tilbake. En vakkert brettet serviett er prikken over i-en på ethvert bord. Det er en flott overraskelse for gjestene, og skaper forventninger til selve måltidet.


Våre serviettfilmer er enkle å følge med på, og på kort tid kan du brette som proffene! Tenn kubbelys, duftlys eller kronelys for en varm og dempet stemning. Alle medlemmer får for på alle servietter , og for på alle lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg