onsdag 16. november 2016

Hans og grete ølen

Hans og grete ølen

Variert utvalg, god kvalitet, ulike prisklassar, topp service! Hans og Grete er en koselig butikk som ligger i Sjoargata i Ølen sentrum. Butikken har vært en del av Ølen i mange, mange år.


Her tilbyr vi deg fine kler fra liten til stor og makalaus god service :) Våre åpningstider er: Mandag-Torsdag 10. Velkommen til en god opplevelse her hos oss! Da ser de hvor de er havnet: utenfor et blinkende hus med masse godteri og digg! De stopper opp idet de hører noen snakke, men later som det bare var vin og blir i stedet opptatt av sukkerspinn. Antall ansatte i bedriften er 11.


Aksjekapitalen er på NOK 2. Anne Åsheim Stople (58) er daglig leder. Se alle styremedlemmer og eiere. Hans , som syntes taket smakte godt, rev til seg et stort stykke, og Grete slo en hel rund vindusrute ut, og satte seg ned og koste seg med den. Da med ett gikk døra opp, og ut kom det smygende ei eldgammel kone som støttet seg på en stav.


Hans og grete ølen

Da heksen skjønner at Hans ikke blir feitere, mister hun tålmodigheten og bestemmer hun seg for å spise ham likevel, feit eller ikke. Hun ber Grete se om ovnen er varm nok, men Grete sier hun er for liten til å se inn i ovnen. Derfor må heksen selv se etter, og da hun åpner ovnen, dytter Grete henne inn i den og hun brenner opp.


Foretaket har registrerte ansatte. Formålet med oppleggene som har eventyr i fokus er å være en støtte i form av ulike oppgaver knyttet til selve eventyret, samt generelt ordforrå lese- og skriveopplæring. Innholdet er variert, og tilnærmer seg skriving og lesing på ulike måter. Alle oppleggene har en lik kjerne og struktur på hovedinnholdet. Se resultatene for Hans Og Grete nedenfor.


Hans og grete ølen

Forbedre søket ditt ved å legge til ste for eksempel Hans Og Grete Oslo. Forhandlere rundt postnr. Skeidar Åsane - Ulset AS.


Oppføringer inkluderer Hagelan MX Sport Ølen , Unni Marie Rosemaling. Finn butikker i Ølen. Klikk på hver i listen under kartet for mer informasjon.


Hans og grete ølen

Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon. Hun sperrer Hans inne i hundegården og gjør Grete til sin tjenestepike. Heksen gleder seg over sin fangst, men vil først sjekke om Hans har lagt på seg.


Han lurer henne og stikker ut en pinne i stedet for sin finger. Heksen sender Greta etter honning og mandler for at Hans skal legge på seg. Når vi er færdige, kommer vi igen og henter jer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg