tirsdag 8. november 2016

Rimelig trapp

Rimelig trapp

Flotte og praktiske trapper kjøper du billig hos Byggmax Se vårt utvalg av trapper til gunstige priser. Du er velkommen hos oss for tips og inspirasjon. Vi hjelper deg slik at du kan være din egen snekker.


I tillegg selges det en del trapper i bøk, kirsebær, valnøtt, lønn og rødeik. Ei vanlig trapp i edeltre er cirka 15. Det er en rimelig investering for å få et møbel som holder seg fint i mange år, og som man kan være bekjent av. Niceer en komfortabel og rimelig trapp i kit, konfigurerbar med rette, L og U løsninger.


Struktur, i lakkert stål, er tilgjengelig i lys grå og støpejern grå farger. Standardversjonen med trinn (opptrinn) kan justeres i høyde opp til 2cm. Vi leverer trappen du vil ha. Ingen har større modellutvalg enn oss!


Vi har utviklet en rekke trappemodeller i tre med rekkverk av tre, stål eller glass og designmodeller med malte eller rustfrie stålvanger. Eksempler på trapper levert til næringsbygg finner du under Prosjekttrapper. Stadig flere velger å investere mer for å få en vakker og funksjonell trapp. Her ser vi en klar sammenheng i prisnivået. Trappen blir mer synlig.


Jo mer synlig og sentral trappen er i huset, desto mer er man villig til å bruke på design. NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge. Se mer om våre ulike trapper ved å klikke deg inn på våre modeller! Gjennom godt samarbeid med ledende produsenter, kan vi levere alt innen trapp og rekkverk til både private forbrukere og bedrifter.


Rimelig trapp

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Kjøp på nett eller i butikk.


Din lokale trappeleverandør. Har du behov for en L- trapp , U- trapp eller rett trapp så finner du selvsagt det også her hos oss. Materialvalgene spenner fra klassiske tretrapper til italiensk design i metall.


Rimelig trapp

Glem heller ikke at uteområder kan bli både dekorative og som nye med en trapp. Du finner utvalget for dette sammen med våre andre trapper. Selv om trinnene på den gamle trappen er uthulede og slitte, kan den komme til å se ut som en ny trapp ved å legge nye trappetrinn oppå de gamle. I vårt eksempel var de opprinnelige trappetrinnene av furu, men så herjet av mange års slit at det ikke ville la seg gjøre å avhøvle dem. Alle våre trapper kan leveres med åpne eller tette trinn.


Fordelen med åpne trinn er at det gir et luftigere preg enn en trapp med tette trinn. Male trappen Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din. Tips: Begynn med en grundig rengjøring før overflaten slipes lett. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk.


Rimelig trapp

Maler du ett trinn av gangen, går du på annet hvert trinn i. Ikke bare av den åpenbare grunnen at den tar deg fra den ene etasjen til den andre, men også fordi den ofte er ganske synlig og utgjør en stor del av gangen eller stua. Det er mange måter å lage trapp på, og her er noen av de punktene du bør vite om. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og vi guider dere trygt gjennom prosessen fra planlegging til ferdig montert trapp.


Felles for dem alle er at grinden har som formål å stenge en passasje, for eksempel gjennom en dør eller ned en trapp , for barn eller kjæledyr. Butikken vår i Oslo viser trappene våre i full høyde. Slik får du en realistisk opplevelse av din nye trapp og hvordan den vil være å gå i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg