torsdag 24. november 2016

Gulvolje fjellgrå

Gulvmaling fra TreStjerner er Norges mest solgte. Vi har produktet som passer ditt. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


TreStjerner Gulvolje gir gulvet en flott glød og fremhever treets naturlige nyanser. Etter det er lutet må gulvet etterbehandles med olje eller lakk for å få en. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv.

Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Hei, har hentet masse inspirasjon her. Farget gulvolje er et fint produkt for å gi gulvet den fargen man ønsker.


I motsetning til beis, som må etterbehandles med klar olje eller lakk, får man ved hjelp av en farget olje både farge og beskyttelse til gulvet i én operasjon. Furugulv behandlet med trestjerners gulvolje farge fjellgrå. Porene åpnes, og gulvet trekker til seg mer olje og sikrer samtidig en.


Gulvet på hemsen ble behandlet med Trestjerners gulvolje , farge Skyggegrå.

Scanox Meny Hovedmeny. Så lenge man følger bruksanvisningen er olje enkelt å påføre, og det er nesten umulig å gjøre feil. Gulvoljen kan brekkes i ulike fargenyanser, så sannsynligheten er stor for at du vil finne en farge du liker i fargekartet. ET LUNERE GULV MED OLJE TRESTJERNER GULVOLJE Gir vakker glød og fargespill.


Oljen kan fargetilsettes i mange fargenyanser. Et oljet gulv er godt å gå på. Oljebehandlet panel, listverk og foringer skaper interiør med særpreg, tilpasset din stil.


Panel som behandles med olje får en varm, sløret og rolig overflate som. De små nattbordshyllene over sengene var tidligere gule. Plantene derimot, er nye rett fra marka utenfor.


Et mørkere gulv gir et stabilt og trygt preg,. Hell beisen over i et rullekar eller malebøtte. Her er gulvet oljet med en gulvolje med gråfarge i. Uansett om du har tregulv eller parkett, står valget mellom å male, lakke, olje, lute eller. Hvis du har beiset gulv, vil jeg tro du har olje, lakk eller voks på. Solid tregulv med riktig behandling.


Riktig behandling av oljet furugulv er noe av det fineste og mest fornuftige du kan gjøre med ditt gamle gulv. I kampanjen som nå pågår i butikkene har vi bl.

KASTANJE: En gyllen kastanjefarge kan du oppnå på alle typer tregulv og parkett ved å behandle det med en kastanjefarget gulvolje. Logo for Trestjerner Trestjerner: Oppfyller drømmen om et flott gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg