onsdag 16. november 2016

Hvor mange strøk maling inne

Hvor mange strøk maling inne

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Din leverandør av lakk og maling.


Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


For å finne ut det, må du finne ut hvor store flatene som skal males er. En enkel måte å finne ut hvor mye maling du bør kjøpe inn, er å ta lengder gange høyder på veggen. Da får du riktig antall kvadratmeter. På slike tidligere malte flater får du malt rundt seks til syv kvadratmeter per liter maling per strøk.


Kvistene dør aldri, og nikotin, sot fra stearinlys og vannskjolder kan være vanskelig å male over med godt resultat. Misfargingen har ingen problemer med å trenge gjennom flere sjikt maling. Bruk et eller to strøk sperregrunning eller isolermaling før malingen påføres.


Våre tekniske eksperter i kundeservice besvarer daglig spørsmål fra dere kunder om hvordan male, hvilke produkter man skal benytte og gir mange gode råd og tips. Derfor tenkte vi, nå som sesongen for å male utendørs er godt i gang, at det var en god idé å vise dere svarene på noen av de vanligste spørsmålene her. En ny gipsvegg bør alltid ha minst to strøk maling oppå grunningen. For at malingen skal feste seg godt, må underlaget være rent, tørt og fast. Ellers kan resultatet bli at du maler et strøk maling over fukt og smuss, som igjen gjør at malingen raskt kommer til å sprekke og flasse.


Oftest skraper man bare bort det som er løst, bobler eller sprukket opp. Er malingsskiktet under bra, trenger du ikke grunne. Her kan du beregne hvor mye maling du trenger til jobben du skal gjøre. Påfør to strøk med maling , og ta helst tre strøk på høvlet treverk og detaljer for best beskyttelse. Du kommer til å angre om du har på for lite maling , så bruk opp hele hele spannet.


Har du maling igjen, er det bare å ta nye strøk. Det står på spannet hvor mange mdet dekker. Med en god rulle er det lettere å tilpasse riktig mengde.


Hvor mange strøk maling inne

Når første strøk av taket er ferdig, er det bare å vente til det blir tørt. Så er det på tide med strøk nummer to. For akkurat som du trenger to strøk når du maler vegger, så trenger du også to strøk til taket.


Det mange gjør feil når de maler tak, er at de bruker altfor lite maling. Det vil føre til et veldig skjoldete tak. Om du feks prøver med Gjøco sin innemaling så beregn minst tre strøk (har prøvd). Så om arbeidet koster deg noe eller du ikke elsker å male så bruk den malingen som du trenger færrest strøk med.


Hvor mange strøk man trenger med andre billigmalinger aner jeg ikke, men det ligger vel i nærheten tenker jeg. Dette er for ett strøk , og du vil, i de fleste tilfeller, trenge to strøk maling. Eksempel: Flaten som skal males er kvadratmeter. Kjøp strøk i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering.


Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. To eller tre strøk maling ? Det så helt strøkent ut, men det ble rett og slett litt for grått. Jeg syntes også det ble litt for mye struktur.


Ikke glem at ulik type maling kan utgjøre en forskjell. Når du bruker maling av høyere kvalitet, vil du merke at du bruker mindre maling og oppnår bedre resultat. Vi har lagt til alle våre produkter en malingskalkulator som automatisk beregner hvor mange liter maling du trenger. Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen - og utendørs. Vi tilbyr et bredt sortiment av blant annet panellakk til å lysne uttrykket på eksisterende eller nyoppført panel.


De dyre penslene tar opp mer maling enn de billige, så du trenger ikke dyppe så ofte. Dessuten legger de fra seg malingen penere, sier Owren. Gjør du deg i tillegg flid med å rense penslene etter bruk, kan du bruke dem også neste gang du skal male. Det blir merker dersom du kommer borti halvtørr maling. Maler du med rulle så skal den mettes godt med maling.


Hvor mange strøk maling inne

Og det er mye mer behagelig å male med forlengerskaft. Om du trenger ett, to, tre eller flere strøk kommer ann på hvor mørk den nåværende fargen er i forhold til den nye og hvor god dekkevne denne har. Tørr nok maling for 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg