onsdag 2. november 2016

Skyvedør oppheng

Lave fraktkostnadene! Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger. Kontakt oss om for spesiell bestilling. Praktisk avskjerming av rom eller garderober! Inneholder skyvedørsruller, dørfester.


Beslag til skyvedører.

Har en gammel skyvedørskarm som jeg har fått kasta beslagene til. Skyvedører opp til kg. Nå skal jeg ha inn en ny dør men. Hos Habo finner du et bredt utvalg av beslag for skyvedører. Les mer på nettsiden og finn rett skyvedørsbeslag som passer dine behov!


En skyvedør er blant annet smart fordi den er plassbesparende, da den ikke trenger å åpnes som en vanlig dør. På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å.

Retro beslag: Et nytt gammelt beslag leveres i sort matt utførelse. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. I nettbutikken finner du lås og beslag til dør og vindu. Vi sender over hele Norge.


Med denne hakelåsen vil din skyvedør kunne låses med vrider. Har du ikke behov for å låse din skyvedør kan du i stedet velge en draring hvor ringen bl. Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging.


Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet. Vi har håndtak og knotter til skuffer. Når du skal montere en utenpåliggende skyvedør , må døren være en modul bredere enn åpningen for at den skal dekke hele hullet i veggen. Utenpåliggende skyvedører produseres fra den bærende konstruksjonen til døren for at hengslene ikke skal synes på døren. Syns den er stilig og røff: Se her.


Syns opphenget er veldig stilig, men liker ikke døra. Ringte Dooria og spurte om dette opphenget. Hull for oppheng av skyvedør Ø= mm. Overlys med hull Ø=mm. Tegning sett fra forsenket side.

Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Samtidig som jeg har grått mine modige tårer har jeg prøvd å finne andre løsninger. Kan man feks bruke en mdf-plate (eller hva det nå heter) som utenpåliggende skyvedør ? Ser da for meg å bruke sånn vanlig skjult skyvedør -system, og kjøre mdf-plata helt opp under taket.


Samme type system som du henviste til i ditt første innlegg. De opptar svært lite plass og kan derfor stå åpne for å skape en friere romfølelse. Se gjennom vårt store utvalg av farger og design for å finne den skyvedøren som passer din stil. For dører med vekt opptil kg. Kan benyttes for både tak- og veggmontering.


Velger du en utenpåliggende skyvedør supplerer du dørbladet med en såkalt kornisch som du enkelt fester på den eksisterende veggen. Velger du en innfelt skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen. Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra 96mm og oppover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg