torsdag 24. november 2016

Bålpanner og fyrfat

Bålpanner og fyrfat

Med en bålpanne kan du lage det perfekte utemåltid. Felleskjøpet har et stort utvalg bålpanner , fyrfat og utstyr fra Espegaard. Vårt største fyrfat er designet med fleksibilitet og detaljer i fokus, for enda større frihet når du kokkelerer. Med avlastningsbord i eik kan du sette fra deg mat og annet. Vi har også utstyr som passer til opphengskjettingen.


Bålpanner og fyrfat

Og husk – ingen kaffe smaker som bålkaffe. En variant til bålpannen er fyrfat. Et fyrfat er en populær portabel bålpanne.


I tillegg til å være praktisk er det et stilrent og moderne ildsted. Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør. Meld deg inn i Huseierne og få bladet rett hjem fem ganger i året – samt en rekke andre fordeler og rabatter!


Et mylder av muligheter. Nesten alle store byggevarekjeder og mange butikker selger bålpanner , bålkurver og fyrfat. Selvsagt vil det også være varierende kvaliteter.


Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge. Den fungerer og som et utekjøkken, med sine mulig. Laget av emaljert stål og kan brukes året rundt. Fyrfatet er lett å transportere og tar liten plass.


Bålpanner og fyrfat

Vi vil gjerne ha bål på terrassen og tenker å kjøpe et fyrfat som står på bein på bakken. Grillrist følger med. Ikke slikt som henger i en rigg. Leter etter et solid et gjerne stort. Med gnistfangerlokket kan du trygt fyre bål og hente det du glemte inne, uten å tenke på springende gnister.


Legges over bålet mot slutten for å unngå gnistsprang. Ekstra plass under matlaging og servering året rundt. Enkel å sette på og ta av. Vi har stort utvalg av bålpanner , utepeiser og tilbehør! Stemningsfulle bålpanner og ildfat.


Slike produkter kan settes på terrassen og i hagen, eller man kan ta den med seg når man er på tur utendørs. Mange produsenter har i år presentert slike ildsteder, og de har blitt tatt. Bålpanner og utepeiser Si JA til maks utekos! Forholdsreglene for brenning gjelder imidlertid på lik linje som med et kaffebål på bakken. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen.


Firebox og bålpanner. Knallpriser på gaver og nyttig utstyr til juleforberedelsene - Opptil rabatt! Passer både for bålpanne og fyrfat. AVLASTNINGSBORD TIL BÅLPANNER 2PK. Hjemme i hagen, på hytteterrassen, i bålhuset, ved jaktkoia i skogen, i den lokale parken, ved stranda, utenfor barnehagen.


Bålpanner og fyrfat

Her kan du grille, bli varm, komme i stemning eller koke kaffe. Uansett får du mer tid ute. Les tester og omtaler før du kjøper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg